Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 28. februar 2013

Dårligt fundament

Hehe... Jeg så et gammelt interview med Peter i går. Det var sjovt at se ham på den måde. Jeg er vant til at kende ham igennem musik. Det var sjovt at se det på en helt anden måde. Han var en mærkelig mand. Jeg kan lide ham.
Se Full Metal Jackies interview med ham, det er fra 2007. Virkelig godt. Det er lagt ud over flere omgange, så der er altså flere link. Sorry. Men tjek det ud. Peter Steele: part 1  part 2  part 3  part 4  part 5

28. februar, guys... jeg skal sgu se at komme i gang med min fars gave! Jeg må finde nogle opskrifter og prøve dem af. Det tager jo også tid at sy bogen sammen, og jeg skal finde ud af, hvordan jeg vil gøre... Der er mange aspekter i det. Men jeg håber at de har nogle opskrifter på Hjerteforeningens hjemmeside, ellers ved jeg sgu ikke, hvor jeg skal lede efter dem... Men jeg kan jo selvfølgelig søge efter dem på google.

Jeg kommer mig sent over det, Hamid skrev til mig, lige inden han gik i seng: "en 24 årige danske blondine. det ku ikke være bedre" Jeg blev helt paf... Virkelig, sådan... Paf.  Så jeg lukkede hans e-mail og gik i seng.

Jeg har tænkt på i et stykke tid nu, om jeg ønsker at være hans ven. Jeg hælder kraftigt mod et "nej", men jeg ved også, at når han slår op med sin kæreste, har han ikke nogen at snakke med, og derfor synes jeg ikke at jeg kan tillade mig at gå fra vores venskab. Men det er jo ikke en måde at bygge et venskab på. Dårlig samvittighed.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar