Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 19. februar 2013

Hvis jeg sætter maden over kl. 15, kan vi spise kl. 20!

René stopper hos sin psykiater. Det var sidste gang i dag - og det var hans eget valg. Han skal fortsætte med pillerne i hvert fald indtil marts eller april. 2014. Birgitte sagde, at det kan være, at han slet ikke skal stoppe. Men det er noget jeg, René og vores praktiserende læge finder ud af i fællesskab. Dosen skal jo justeres engang imellem.

Jeg skal lave oksesteg i dag. Mmm... Jeg skal se at komme i gang. Det tager omkring 5 timer, og nu er klokken omkring halv tre. Så jeg er faktisk allerede for sent ude. Men jeg er først lige kommet hjem nu, og jeg orker ikke at stå og bakse med det nu. Men lige om 10-15 minutter kaster jeg mig ud i det. Sådan er det. Når her begynder at dufte af mad, bliver jeg sikkert meget sulten, selvom jeg lige har kværnet hele 2 æbler.

I morgen... Jeg tror faktisk ikke, at jeg skal noget? Men jeg skal i hvert fald tidligt i seng. Jeg skal være fastende klokken 7. Det betyder, at jeg skal stoppe al indtag af drikkelse og mad klokken elleve (23). Jeg må drikke 2 glas vand. Dem gemmer jeg til torsdag morgen. For der er jeg garanteret tørstig som en... Ja, som en der er meget tørstig.

Her er simpelthen så koldt. Uh...! Jeg fryser om min røv - og jeg sidder på et sammenfoldet håndklæde, fordi stolen af imiteret læder irriterer huden (igennem bukserne) - og så er her altså koldt!

Hmn. Det var madlavningen, jeg kom fra :P

Nickelback, "Lullaby"
2011, "Here And Now"

Ingen kommentarer:

Send en kommentar