Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 17. februar 2013

Oh dear...

Som jeg fik nævnt, kan jeg virkelig godt lide Cher. Og hvem anden end Cher rendte rundt i et outfit som det her i 1980'erne? Men jeg elsker denne sang, for den er så glad. Jeg bliver glad af at lyttet til at lytte til den. Og videoen gør jo også en glad. Alle de glade sømænd, der står og kan se Chers... alt, og de er totalt vilde... Det er et godt påfund, selvom der vist ikke er lagt større vægt på handling i historien. Haha. God video, god sang! Jeg elsker den! Men en har postet denne kommentar ved denne video: "if cher could turn back time im sure she would make choices that didnt leave her a bitter troglodytic semen stained whore." - Da jeg læste den, blev mit gode humør væsentligt nedsat. Hvad fanden, altså...! Jeg ved ikke om det er en mand, der er bitter over at han ikke fik Cher, eller om det er en kvinde, der er bitter over, at Cher har haft et godt kærlighedsliv. Fordi man har haft en del partnere, er man jo ikke bare en sædplettet hore. Det er virkelig åndssvagt. Det lyder som bibelsnak, gør det ikke? Jeg bliver så irriteret på den slags mennesker. René er også sådan. Jeg har haft 3 sexpartnere før ham, og han er sådan "Ja, du har jo været et svin med din fisse" - jamen... nå? Hvis nu det havde været god sex, ville jeg da have fået det ud af det. Fordi han kun har haft sex med mig... Jamen; det kan jeg ikke gøre for. Jeg kan ikke gøre for, at han ikke har haft en  kæreste før mig.

Cher, "If I Could Turn Back Time"
1989, "Heart of Stone"

Nej, jeg ville da heller ikke stille mig op i sådan noget... tøj... Men som sagt; luder?! Det skal personen have lov til at mene, men jeg er absolut ikke enig. Jeg synes klart at Cher har lov til at have det kærlighedsliv, hun har lyst til - det er op til hende, det er hendes privatliv, og det rager ikke andre. Hverken personen, der skrev det der, eller mig. Jeg synes bare at det er groft at skrive sådan.

Nu kender jeg ikke personen, men man er vist generelt mere kæphøj på nettet, end man er i virkeligheden, hvor man skal tage hensyn til folks følelser. På internettet skriver man bare, hvad der falder en ind, uden at tænke nærmere over konsekvenserne.  Hvis jeg skriver på nettet "Cher, du er en sædplettet luder" er jeg jo ligeglad, men skulle jeg sige det til hende personligt... Det ville jeg ikke kunne. Mit problem er jo så, at jeg er meget, meget konfliktsky, og det medfører at jeg stort set ikke tør at sige min ærlige mening, hverken på nettet eller til folk personligt, hvis det ikke er nogen, jeg har den slags forhold med. Min honey og jeg... Hun siger til mig, når jeg har lavet en bommert. Jeg siger ikke til hende, når hun har lavet en, medmindre hun selv påpeger den. Det er så også fordi jeg ofte ikke ser fejl hos andre. Nogen mennesker anser jeg som værende perfekte, men det gør det væsentlig værre at være mig, fordi jeg så føler mig langt dummere end jeg i virkeligheden er. Det her er internettet. Hjemme er det en anden sag.

Nu skal jeg til at bage. Om jeg skal bage små minihvidløgsbrød eller franskbrød... Jeg har ikke noget mælk, så umiddelbart vil jeg sige hvidløgsbrød. Jeg spørge René :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar