Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 9. februar 2013

Kærlighed og opvask

Så er det i dag. Hehe. Den 9. februar. Første gang i 12 år, jeg har husket det i tide til at kunne blære mig med det - for jeg kan heller ikke huske hvornår vi blev kærester. Midt i august 2007. Men første weekend i 2001 med noget med 10 eller 11 i februar måned, var den 9.-11. februar 2001, hvor René og jeg var på sommerhusferie (fuck hvor var det koldt, i øvrigt. Holst - Katjas mand - vågnede med rimfrost i skægget. Haha. Vi havde en sjov weekend, som jeg i hvert fald husker i mange år frem).

Jeg sad og læste BYSISSEAs blog, og jeg blev helt usikker på, om jeg overhovedet er værd at dyrke sex med. René siger, at vi havde supergod sex. Det er ved at være 3 år siden vores sidste... Ja, you know. Og ½ år siden vi sidst havde sex. Det er svært når man har så mange smerter, og samtidig meget gerne vil kunne elske, i det mindste bare stille og roligt. Han regner med, at han på et tidspunkt kan komme til at dyrke sex igen, men jeg tror ikke på det. Men det er dejligt at han håber, for så har han ikke givet op. Men jeg elsker ham, uanset hvad. I dag stod jeg og skyllede opvasken af, og han kom og greb mig og kyssede mig halvt ned på gulvet. Ingen har nogensinde kysset mig som René har. Men det er nok fordi han er den eneste, jeg nogensinde har elsket.

Men jeg er blevet glad igen, også selvom jeg har ondt i maven, og jeg må indrømme, at jeg går i seng nu, klokken lidt over 3, for Jonna kommer 13:30, og der skal lige ordnes lidt småting først!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar