Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 24. februar 2013

Nye åbningstider

Eftersom min afhængighed af internettet er ude af kontrol, er jeg nødt til at gøre noget ved det. Jeg bruger for meget tid på at blogge, men især på e-mails. Jeg har så meget at svare på altid, synes jeg, og fordi jeg elsker at skrive, sørger jeg for, at alting er up to date - jeg svarer folk med det samme, for jeg sidder jo alligevel med Hotmail åben og kan se, når der går en flue i indbakken. Derfor har jeg sat restriktioner på. Der er åbningstider for Hotmail og Blogspot. Derfor logger jeg ud når jeg har skrevet noget, og tiden er udløbet, og så lukker jeg fanen. Og så kan jeg åbne den igen ved næste tid. De nye tider er:

09-12

15-17

22-01

Det er det bedste, jeg kan gøre lige nu. Hvis det ikke virker, må jeg finde på andre, drastiske måder. F.eks. kan René spærre for siderne i det tidsrum, jeg har vurderet, at jeg ikke skal være på nettet. Det er mig, der har bestemt tiderne. Google og Youtube og alle andre sider er stadig åbne. Bare de to, Hotmail og Blogspot, er lukkede. Jeg vil forsøge at bruge mere tid sammen med René, og jeg vil bruge mere tid på de ting, jeg er i gang med i mine filer, men som jeg aldrig får arbejdet med, fordi jeg sidder på nettet.

Lige nu er klokken 17:24. Fordi jeg er forsinket, må vi ko sige, at jeg hopper på 22:30 - om jeg kan vente så lang tid. Pyha!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar