Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 30. september 2011

Allan! Han er sgu god nok!

Jeg har Allan på besøg. Eller... René har. Det er hans ven. Han skal spise her. Det bliver hyggeligt! Som jeg vist nok (hehe) har nævnt før, skal jeg lave pizza til aftensmad. Der kommer til at være en lille smule let mozzarellaost på, stegt, hakket okse, salattern og peberfrugter og løg. Der skal jo så også ananas på, men det bryder Allan sig ikke om, så sådan bliver det ikke. Men det bliver da superhyggeligt at spise sammen - det bliver vores første rigtige gæst. Mine damer og herrer: Allan Johansen får førstepladsen i besøg i vores nye hjem!

Jeg har handlet i 2 timer. Hold da op, mand, jeg har aldrig oplevet så mange mennesker i et supermarked klokken 13...! Man kan godt mærke, at det er lønningsdag i dag. Haha. Jeg blev helt forvirret og gik bare formålsløst rundt og gloede på ting, jeg ikke skulle købe. René havde indkøbssedlen, og jeg overdriver ikke, hvis jeg siger at vi i hvert fald kom hjem med varer for mere end 200 kroner end budgettet havde planlagt. Wauw. Sådan er det at handle med René. Men jeg fik da et kilo vindruer ud af det. Det var sgu meget rart! Vi ville købe 12 sodavand med hjem i dag, men de havde ikke en eneste. Det viste sig så, at Coop Cola Light var gået over dato i dag, så de havde fjernet pallen og havde ikke bestilt flere hjem, fordi de først opdagede det i dag. De får dem først hjem på mandag. Øv bøv for at de kun koster 10 kroner i denne uge... Haha. Typisk vores held.

Min næse er fuldstændig parfumeret og mine slimhinder er halvt ødelagte af noget WC-halløj til at hænge i kummen, der gør vandet blåt. Damn, det lugter... Jeg kan ikke engang lugte hvad det reelt lugter af! Hold da op, altså. Mine øjne er også sådan helt sviende og jeg har fået mere ondt i halsen. Sygt, alligevel. Det har jeg ikke oplevet før. Men jeg har heller ikke prøvet dét produkt før.

Og nu skal vi så til at finde ud af, hvad jeg mon skal servere... Skal jeg sætte gulerods- og agurkesticks med lidt dressing på bordet, eller skal jeg vente til vi har spist? Og hvornår serverer jeg aftensmad? Hmm...  Lige nu er klokken lidt over 15. Hvad tid serverer man normalt mad? Ved 18-tiden? 17:30? Jeg er helt blank. Hvor lang tid tager det at tilberede pizzaen? Dejen skal laves, det er 5 minutter. Så skal den hæve i 20 minutter og den skal vel bage i... hmm... 15-20 minutter. Så det er jo i alt cirka en times tid. Så går jeg vel i gang ved omkring 16:30 tiden. Det er vist passende.

Nå, nu gik tiden med noget andet, så nu er klokken halv fire, og Allan og René er kørt ned efter sodavand og hakket oksekød til min pizza. Så jeg går bare i gang, når de kommer tilbage.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar