Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 23. september 2011

KBJ!

Ja, det er jo så morgen, og jeg forsøger mig med en gulerod. Jeg har taget en beslutning om, at selvom jeg har joggingbukser på, behøver jeg ikke nødvendigvis at have en T-shirt på. Derfor har jeg en sort top på, og ud over den har jeg en strik-jumper. Den er også næsten samme farve grå som bukserne. 

Jeg skal gå om en halv time, jeg skal til KBJ i dag. Det er første gang siden engang i juni måned. Pyha. Hård tid. Jeg har glædet mig til den her tur. Jeg håber ikke, at han er syg og sekretæren ringer, Men okay; nu hvor jeg ikke skal med bussen, kan jeg jo være komplet ligeglad med, hvad tid det er - og så er det langt nemmere at få en ny tid. Yay!

Jeg er færdig til at gå. Jeg kunne godt have smuttet i bad, for jeg var oppe 7:30. Men når man ikke aner hvornår kramperne indtræder, er det godt nok svært bare sådan at gå i bad - René skulle jo først op klokken 8:00. Nu skal vi gå om 20 minutter. Jeg skal huske at tage tid på, hvor lang tid det tager - det er jo rart at vide.

Ellers en god morgen - det er det som regel når jeg ikke har kramper. Haha. De kan nå at komme endnu, men de er jo begyndt at komme spontant på hvilken som helst af døgnet. Nå men tandbørstningen venter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar