Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 20. september 2011

Antennekabler og "Luksusfælden"

Pyha. Har ledt efter antennekabler i ½ time, indtil jeg fandt ud af, hvor de lå - i en lille bitte skraldesæk inderst i en bunke med tøj. Det er vigtigt, fordi der kommer "Luksusfælden" i dag. Det elsker jeg at se. Jeg lavede mit eget skema over hvad vi brugte penge på, og det kom bare vildt bag på mig, at vi har brugt SÅ mange penge. Vi har kun mit det gamle banklån og et hos L'easy for den bærbare, som min svigerfar fik men aldrig bruger. Den er også kedelig, for der er ikke netkort i - jeg "købte" den da jeg flyttede uofficielt ned hos René i januar 2007, fordi jeg ikke magtede at gå rundt og ordne alt muligt uden musik. Så jeg smed en helvedes masse musik ind, og René havde heldigvis et netkabel og den dér dims (er det et en router, det hedder?), så jeg kunne komme på nettet. Jeg fik også installeret MSN så jeg kunne chatte. Det var nu meget hyggeligt, men da jeg fik min computer derned, da jeg flyttede officielt ind dér 1. november 2007, havde jeg jo ikke rigtig brug for den anden.

Nå, men vi kommer jo til at skære kraftigt ned på vores forbrug på alt, indtil vi kender vores økonomiske situation. Jeg kender ikke endnu størrelsen på boligstøtten, hvis vi kan få det, men kan vi ikke, har vi omkring ... hmm... 4.000kroner tilbage til mad og medicin. René bruger ca. 1.000 kroner på medicin om måneden. Hvorfor søger vi egentlig ikke kronikertilskud for ham? Det har jeg jo. Jeg vil lige se nærmere på hans medicinudgifter. Heldigvis noterer jeg alt sådan noget, så jeg behøver ikke at bruge en nøgle på nemID for at komme ind på hans profil på sundhed.dk - super.

Jeg har været nede med skrald i dag, og der sad to freaking store korsedderkopper - en over papircontaineren, og en over papcontaineren. Det er vildt. Godt jeg bare skulle af med dagrenovation! Vi har fået et brev i dag, som tydeligvis ikke er til os. Det er en "Lukning af virksomhed" til en eller anden, der skrevet forkert adresse - for før boede her en kvinde sammen med sin søster. René vil åbne det, men jeg vil gerne aflevere det på posthuset. Det bliver mig, som bestemmer - vi skal nok i Kvickly i morgen alligevel! Jeg skal i hvert fald, for vi har ikke sådan rigtig mere mad. Jeg synes at det er rigtig dejligt at bo her. Jeg skal have meldt flytning til Coop+ i øvrigt. 

Ellers har jeg overvejet lige at smutte i bad inden "Luksusfælden" - men jeg har kun 25 minutter, og det er, hvad det tager at rede mit hår ud -  plus at jeg skal på toilettet også. Jeg gør det bagefter! I fatter slet ikke, hvor skønt det føles efter 4 dage uden internet... Det er bare ligesom at komme i himlen. Jeg har ikke tænkt så meget over det, men da jeg kom på i går aftes, mærkede jeg straks den vidunderlige følelse! Det er simpelthen så skønt! Det er jo sådan set også en fantastisk lejlighed, bare sådan. Jeg nupper et par billeder af stuen i morgen, hvis jeg husker det. Jeg skal have taget nogle bedre til min familie, men det venter jeg lige med. Der behøver rullegardinerne heller ikke at være nede! I hvert fald ikke, hvis det kan lade sig gøre, og hvis René ikke ved det, for han er jo konsekvent nøgen.

Jeg har besluttet mig for at have en blok liggende i køkkenet med ting, jeg skal huske at købe. Det tror jeg gør det en del lettere. Lige nu har vi 600 kroner tilbage til resten af måneden, men der er jo ikke særlig mange dage tilbage - plus at det er godt for os at spare. Hehe.

Nå, men der er 20 minutter til "Luksusfælden", og jeg skal lige "ordne nogle ting" (jeg skal på toilettet) først, og så vil jeg gerne have nogle henkogte pærer til dessert. René spiste i sengen, han har meget ondt i dag - men jeg ville ikke spise i sengen, så jeg spiste i stuen ved vores spisebord. Og sør'me om jeg ikke havde overskud til at få vasket gryder og den slags af efter aftensmaden - så nu er der ingenting! 

Jeg er træt. Jeg håber at jeg kan holde mig vågen hele vejen igennem programmet, men det plejer nu at være spændende nok. Ellers har jeg ikke noget at sige. I hvert fald ikke nu. Computerskærmens lys er indstillet forkert eller noget, for det er den, der gør mig træt. Det er stadig noget pis.

Nå,. Jeg er smuttet for nu!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar