Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 11. september 2011

Sludder for alle pengene (hvis du har nogle)

Wauw...! Katja har bare hjulpet mig så meget! Vasket mine køkkenskabe af og pakket kasser for mig. Hun er genial. Hun er lige taget afsted. Det har bare været så hyggeligt! Jeg har i hvert fald nydt det meget. Hun skal i IKEA i næste uge, og så køber hun rullegardiner med hjem til os - yay! Så jeg får 15 tidskriftkasser, 6 rullegardiner og en badeforhængsstang for 809 kroner. Det er fandeme billigt - og så er det pænt! 

De første dage, indtil vi finder det helt rigtige køleskab, kommer vi til at have vores køleskabsvarer i flamingokasser medkøleelementer i. Det gør ikke så meget, vi handler jo hver dag alligevel, men vi skal have et køleskab hurtigst muligt. Vi har en fryser der kan holde kølegeleen frossen, så varerne altid er kolde - så kan vi bare smide dem i fryseren, når vi har brugt dem op. 

René og Katja skilte vores havebænk komplet ad, for den skal ud til storskrald i morgen. Kort tid efter kom Mustafa med sin trillebør og spurgte, om han måtte få bænken. Hehe. Selvfølgelig må han det.  Flemming, der havde lovet os at vi måtte låne hans haveredskaber, var ikke hjemme - flot. Så jeg måtte klippe noget af græsset med en ganske almindelig køkkensaks. 

Jeg er blevet rigtig glad for Laust Sonne. Hans soloalbum, "Laust Sonne", er virkelig cool.  Det kan godt være, at han spiller trommer i D:A:D, men han kan sgu alligevel noget. Den her plade er jo pop. D:A:D er et rockband, og han er dygtig på trommerne. Peter var også god, men Laust er en god erstatning. Samtidig har jeg, efter 15 år, indset hvor absolut fed "Jamie Walters" med artisten af samme navn, er. Den har en god lyd, og Jamie synger godt. Han har sådan lidt hæs stemme. Jeg er vild med den. Men også Laust rykker her i det snarlige eks-hjem. Damn, jeg glæder mig! 

Jeg har fået ordnet 2 vinduer med mug - de to på badeværelset. Det bliver superfedt når alt er færdig - men René vil gøre rent med sin mor søndag d. 18. september, fordi de er af den mening, at jeg ikke ser skidtet på samme måde, som de gør. Måske er det rigtig nok... Jeg ser ikke sådan rigtig snavs, jeg har en blokker, der gør, at jeg ikke ser det. Hehe. Ej, jeg kan slet ikke se, hvordan ejendomsfunktionæren skal kunne lave et før-syn, når her er så mange kasser... Men okay. Hvis de ordner gulvet på vores regning, samt maler, så skal vi jo betale. Det er klart. Vi har 5.000 kroner fra indskuddet, men de rækker jo ikke langt - der skal nok måske lægges nyt gulv. Men jeg er glad for Katjas hjælp. Vi mangler stort set ikke at pakke noget ned. Måske lige det ALLER sidste, men vi er klar til at flytte nogle af kasserne sidst på eftermiddagen og først på aftenen - indtil det bliver mørkt, for der er ingen lamper. René regner med, at vi henter nøglen torsdag morgen, og så tager videre til hans forældre. Der vil vi så være omkring klokken 10. Så er der fødselsdag klokken 14, så vi skal hjem omkring 16-17 - Yikes. Så lang tid holder jeg ikke derinde. Det er 6-7 timer med andre mennesker, jeg kan ikke engang holde mine egne forældre ud i så lang tid. Jeg må lave en aftale om, at jeg kommer lidt senere. Klokken 12, f.eks. Jeg magter det altså bare ikke. Jeg kan rigtig godt lide mine svigerforældre, men så mange timer - jeg begynder at gabe efter de første 2-3 timer, og så skal jeg sidde og høre på, at jeg ikke har det godt osv.  De har måske lidt svært ved at kende forskel.

Jeg sidder og spekulerer på, hvad søren jeg skal lave til aftensmad. Hvad med ris med tomatsauce? Hmm... Det kunne jeg godt spise, men det tager så lang tid at skrælle løg... Jeg hader løg. Men de smager jo meget godt, de banditter.

Jeg har brugt 100 kroner på 2 ruller gaffatape - og det er det værste lort nogensinde. Det kan ikke klistre på pap... Det skal det fandeme kunne! Dumme lort. Jeg glæder mig til, at vi kan få flyttet nogle kasser. Så kan jeg også få ordnet det sidste inden søndag i næste uge, hvor der jo skal gøres rent. Ovnen skal fandeme være i orden når vi skrider herfra. Vi har jo også prøvet at skille den af én gang før, så mon ikke vi klarer det igen? Hehe.

Udmattet Rikke over and out

Ingen kommentarer:

Send en kommentar