Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 22. september 2011

Hverdagsblog

Så. Første gang, jeg har været ovre at vaske. Det har taget mig omkring 3 timer. Jeg havde 3 af de blå IKEA poser med top på hver eneste af dem. Jeg har vasket for 77 kroner i dag. Synes egentlig at det er ret dyrt - men teknisk set er det billigere end i Torpgården, hvor jeg boede før. Der kostede en vask 15 kroner - og her koster den kun 11. Vaskeriet er SÅ hyggeligt med bregner overalt! Godt nok er de af silke, men det er hyggeligt alligevel. Meget bedre end det, jeg kom fra.

Jeg har set lidt på budgettet, og jeg har konstateret, at vi højst sandsynligt på tirsdag i næste uge, kommer til at overtrække med 5 kroner  - og eftersom der først går penge ind fredag, har vi ingen penge til torsdag. Det gør nu ikke så meget, jeg kan sikkert godt bikse noget sammen af det, vi har. Vi har stadig ikke overblik over vores økonomiske situation. Derfor ved vi ikke helt, hvor mange penge, vi står med i næste uge - men vi ved dog, at vi under alle omstændigheder skal have et køleskab og betale 2 huslejer minimum den første måned. Så har vi 3 måneders opsigelse, så det kan godt være, at vi skal slippe mange penge - men vi er enige om, at vi skal have et køleskab. Fordi vi ikke har et nu, lægger vi sodavandet i fryseren, og her til eftermiddag har jeg fået en, der i gang med at fryse til is - en af dem, der næsten gør ondt i halsen af drikke. Det var som at komme i himlen, for jeg havde tørstet som en sindssyg mens jeg vaskede.Det var simpelthen så dejligt. Jeg tørrer lidt tøj på altanen, fordi jeg ikke har andre steder at stille det. Men jeg kan sidde her og se at ruderne på altanen dugger. Jeg bliver nødt til lige at åbne et vindue lidt. Det siger egentlig også sig selv.

Jeg har, som man har kunnet se på et af billederne af den nye lejlighed, et meget småt computerbord. Jeg mangler mit ekstrabord SÅ meget, jeg har slet ikke plads til mine ting. Superirriterende. Men når jeg får computeren op at stå på mit grå arkivskab, så har jeg jo alle de dér skuffer. Åh, så er det KBJ i morgen, Jeg skal være der 9:30, så det er noget med at komme i bad i aften, for jeg skal smutte klokken 9:00. Ellers er jeg ikke sikker på, at jeg kan nå det - og så bliver jeg nervøs. Det gider jeg sgu ikke. Jeg kan ikke finde min kalender, så jeg håber pokkers meget at det er klokken 9:30. Hvorfor har jeg ikke ringet i dag og spurgt sekretæren? Ej, det er sgu da for dumt! Engang imellem hader jeg bare mig selv. Faktisk skal jeg gå 8:30, for jeg skal lige ind i Kvickly og aflevere flasker.

Jeg sidder og spiser hjemmelavet pizza. Det var, hvad der var råd til i dag. For jeg havde allerede melet. Jeg plejer bare at bruge mel, vand og gær. Så har jeg smurt lidt tomatkoncentrat på, puttet skinke i strimler på og så ost. Og nu er det så, at min kæbe er begyndt at klikke og gøre, så jeg ikke kan spise uden at få ondt i øret. Ret typisk. Men jeg er ikke supersulten alligevel, så et enkelt stykke er nok til mig, en kæbespecialist har sagt til mig, at det skyldes myoser i ryggen og skuldrene. Jeg troede egentlig, at det skyldtes at jeg har smadret begge sider af kæben. Der er en flænge i højre side, men der er intet at se i den venstre, som er den, der gør ondt. Så han har sikkert ret. Han viste mig røntgenbillederne, og der er intet at se. Til gengæld kunne jeg godt se flængen fra ulykken i 1997. Oh well. Man lærer jo at leve med det. Hehe.

René og jeg har problemer med at høre hinanden. Han er i soveværelset, jeg er i arbejdsværelset. Jeg sagde til ham i går, at vi må have et "kalder-kalder system" men så kom vi ind på noget andet. Jeg har overvejet at bruge mobiltelefonerne. Det fungerer garanteret langt bedre, selvom det lyder virkelig dumt. Men det lyder åbenbart så dumt, at René ikke vil. Han vil hellere ligge og skrige sig hæs når han skal have fat på mig, fordi jeg hører musik. For hvis jeg ikke svarer, bliver han pissesur. Han forstår ikke, at det er et alment byggeri, og at der er naboer. Nå, men når klagerne begynder at vælte ind, kan det være at han synes at min ide er awesome! 

Jeg har åbnet vinduet på altanen, men jeg er lidt nervøs for, om der mon kommer edderkopper ind. Der sidder jo store og meget tykke korsedderkopper overalt. Jeg vil ikke have sådan en ind, for jeg tror ikke, at hverken René eller jeg kan tage dem. De er lige en tand for tykke. Men hvor længe skal et vindue mon stå åbent før fugten forsvinder fra vinduerne? Måske jeg skulle tale med hr. Rikke om det. Gnæg-gnæg. Nu har vi i øvrigt snart bryllupsdag! Yeah! Jeg glæder mig til at give ham de gaver jeg har til ham - bookletten fyldt med lidt skrift og ellers bare billeder af MIG. Og så den collectors edition af "Farscape" som jeg ved, han er glad for. Det er en sci-fi serie som tilsyneladende er sagen for René. 

Nu har jeg åbnet vinduet helt - så håber jeg ikke, at jeg finder en klam edderkop i morgen! Selvom jeg ikke har tænkt mig at have vinduet åbent i nat. Det kan åbnes igen i morgen, hvis det er nødvendigt. Når jeg kommer hjem fra KBJ, vel at mærke. Mon René overhovedet kan klare at tage med? KBJ har bedt mig om at tage René med, så jeg håber at han er i stand til det. Men ellers er det også lidt tarveligt, faktisk, for han slæber mig med alverdens steder selvom jeg har superondt. Måske har han bare mere ondt end mig. Sådan er det jo nogle gange.

Jeg skal have lavet et nyt regnskab for den nye situation, pengemæssigt - men jeg har ingen idé om, hvordan det hele ser ud, så jeg overvejer faktisk at udvikle systemet når det skal tages i brug i oktober måned. Lad os nu se. Det kan være en masse, der skal laves om på. Hov! Sør'me om det ikke er blevet fugtfrit på altanen - så lukker jeg lige vinduet! Yes!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar