Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 12. september 2011

Bare sådan lige?

Fuck hvor fedt. Eva, min venindes veninde, har sagt ja til at gøre rent hos René og jeg 1 gang om ugen for 50 kroner i timen!!! Hvor superfedt er det ikke?! Yeah! Men vi skal lige se på økonomien først, så det er ikke sikkert, at der er råd til det.

Jeg tog mig en lur her i formiddags, fordi jeg var lid træt. Og jeg er sovet fra ALT. Jeg kunne ikke vækkes, jeg har ikke hørt dørklokken eller René og Jens gå rundt herinde og gennemgå de ting, der skal ordnes inden næste mandag. René måtte råbe på mig 5-6 gange (som i RÅBE) før jeg reagerede ved at mumle en indkøbsseddel, som jeg intet huskede af, da jeg vågnede. Jeg vågnede ved telefonen. Det var 3. gang, René ringede, for tidligere var lyden bare gået ind i drømmen. Men så klokken var alligevel... ved ikke.. tror jeg sov i 2-3 timer. Vildt. Det er længe siden, jeg har sovet så tungt. Haha.

Jeg har smidt en anmeldelse mere ind på Lyt..., denne gang med 'Deth. Damn, jeg er sulten! Jeg har ellers spist frokost i dag. Men jeg er bare så monster sulten. Kan man lave aftensmad 15:30? Nej, så er jeg bare sulten senere. Typisk. Normalt er jeg bare aldrig sulten, men nu... Hold da op, altså.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar