Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 22. september 2011

Morgenblog

Nu er jeg på benene. Klokken er også 10, så det er vist på tide. Gik i seng ved 23-tiden i går. Jeg er skideirriteret fordi mine hovedtelefoner ikke har signal i hele lejligheden. Arbejdsrum og stue. Så dør signalet. Rimelig freaking irriterende. Jeg har dem jo hele tiden på? Så skal jeg have en mp4 afspiller liggende jeg kan tage med mig? Altså; det gør ikke noget, jeg har 2, men det er sgu da skørt alligevel.

Jeg har udskudt vasken igen og igen. I dag SKAL jeg vaske tøj. Og der er ikke superlang tid til. Jeg var i Kvickly i går. Alligevl en god bid vej. Men man vender sig vel til   det, Hehe. Men som sagt skal jeg over at vaske i dag. Jeg regner med, at jeg lige bliver siddende i en times tid, måske em halv, så går jeg derhen. Jeg har sindssygt ondt i ryggen, og jeg aner ikke hvorfor? Måske bar jeg for meget hjem,  da jeg var i Kvickly? Jeg bar faktisk rigtig meget. Men jeg købte kun dét, vi skal bruge. Jeg skal have tjekket op med pengesituationen inden  jeg køber ind næste gang. Og jeg skal have lavet en ordentlig, økonomisk og god madplan for oktober måned, så pengene ikke glider ud af hænderne på os, som de hidtil har gjort. Det bliver sjovt at udarbejde en god madplan, sammen med  René.

Han skal i øvrigt med over og vaske. Damn,jeg er træt... Skriver de forkerte bogstaver, fordi jeg er ved at falde i søvn foran skærmen. Måske burde jeg ordne vasketøjet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar