Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 25. september 2011

Musen, der druknede

Jeg gik i seng omkring halv elleve i går. Så ville jeg være klar til at stå op 8:30 og blive klar til at gå i Kvickly. Men nej. Jeg vågner klokken freaking 5! Jeg vendte og drejede mig i like ... 1 time, og til sidst stod jeg op - min dyne var røget på gulvet. Fuck mand en dårlig nat! Har megahovedpine og ser latterlig ud (mere end sædvanligt).
Sådan ser man ud, når man vågner klokken 5 en søndag morgen, hvor man først skal noget 9:40. Psh. Jeg har mærkelig nok en trang til at danse rundt og synge, meeen... Jeg er ikke i dansehumør - se bare på billedet. René insisterer på at gå med til Kickly, og vi kommer alt for ofte op at diskuter, jeg behøver ikke en dårlig start på dagen. Men det får jeg jo så. Jeg overvejer at tage mig et bad og lægge makeup med det samme. Egentlig mest fordi jeg virkelig savner at lægge makeup... Det virker bare som en  ret heftig idé, når klokken ikke engang er 7. Jeg kommer til at genopfriske makeuppen, når jeg skal til at gå. Skal jeg  prøve at redde krøllerne, eller skal jeg gå i bad og lave nye?
Jeg kører den "druknede mus"-stilen. Ej, men når man har brugt 10 minutter på at rede sit hår, er man ikke tilfreds. Men hvor var det rart at komme i bad! 
Dette er mit "jeg er dødtræt og har puttet for meget makeup på"-stil. Men what the hell. Jeg skal bare ned i Kvickly og hjem til en familie, jeg ikke har set i 3 år. Nice. 
Nu er det efterhånden en time siden, jeg begyndte på denne blog. Næh... Jeg startede 6:20. Og nu er klokken 8:12 - tiden løber alligevel hurtigt. Jeg burde sætte et par rundstykker i ovnen til René. Men jeg kan hverken lukke døren eller tage rundstykkerne ud af fryseren uden han vågner. Og vækkeuret ringer 8:30.
Det bliver mærkeligt at se Mark, Anja og ungerne igen. De har været så langt væk i så lang tid, så det er jo helt utroligt. Men okay. De sagde på forhånd, at de ville have at Iben skulle starte i dansk skole. Iben er min niece. Min nevø hedder Mads. Kan han mon overhovedet dansk? Det er så svært at forestille sig, men de har vel snakket dansk hjemme, for jeg tror at han snakker en form for engelsk/dansk blanding. Men nu må vi. Jeg bliver hentet 12:30. Så jeg går ned til vejen 12:25 - for enten skal jeg vente i 5 minutter, ellers kommer de 5 minutter for tidligt. De har vist lidt svært ved det, de to gamle tosser. Hehe.

Jeg glæder mig til at få tøj på! Jeg har kun en underkjole/natkjole på lige nu, og jeg skal have trusser og ISÆR strømper, bh og tøj på generelt. Jeg fatter ikke at René kan holde ud af gå nøgen rundt. Han er altid nøgen. Jeg føler at det er en seriøs klam følelse. Men sådan er man jo så forskellige.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar