Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 5. september 2011

Øv

Jeg er nødt til at stoppe med at skrive på blog.dk. Mit mentale helbred kan ikke klare det.  Jeg bliver sur og tvær, ked af det og rasende. Så nu er det slut. HELT slut. Jeg har sagt det før, men denne gang mener jeg det sgu. Jeg kommer til at savne alle de mennesker, der er derinde. Men... Ja. Det er der ikke noget at gøre ved.

Ellers har jeg taget en god snak med René, jeg vil ikke komme yderligere ind på, hvad den handlede om, men vi har vist fået snakket nogle af vores "problemer" igennem. Jeg vil sige, at det er første gang, vi har haft sådan en rar samtale, selvom emnet ikke var rart. Jeg er sådan lidt... Tja... Det er mest for René, jeg er flygtet fra blog.dk, men han har helt ret i, at jeg er afhængig af det, og at det gør mig i et ringe humør. Det har jeg også nævnt før. Men det var en god snak, hvor vi fik lyttet til hinanden. Det var faktisk rart. 

Og om lidt skal jeg have skyllet opvasken af og gøre klar til at gå i seng, for jeg skal altså tidligt op i morgen - jeg er nødt til at gå over og vaske vores tøj. Det går sgu ikke længere. Jeg har bare ikke sådan rigtig noget tøj at have på, mens jeg er ovre at vaske... Jeg har en nederdel, jeg har blødt igennem på, og en underkjole, som jeg ikke kan rende rundt i. Ellers er der ikke sådan... I ved... Det helt store udvalg af kluns. Øv for ikke at have et skab der bugner af tøj. Hehe. Måske får jeg det med tiden.

Jeg hører min "Just for fun" playliste, og jeg må sige at "Norwegian Lovesong" så utrolig smuk. Jeg er vild med den, det er i hvert fald sikkert. For nu. Måske ikke om en måneds tid. Jeg kan godt lide forskelligt musik. Jeg skal også have hentet mere nyt musik, så jeg kan anmelde flere plader. Jeg ved ikke, hvad de har, for jeg har ikke været derinde endnu. Af mystiske årsager har jeg lukket TDC fanen. Men heldigvis er den bare lige dér, på fastdial. Så enkelt er det. Ét enkelt tryk og jeg er der! Nice. Jeg tror faktisk, at jeg vil smutte derind nu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar