Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 30. september 2011

Tis

Hooray! Vi har lidt over 3.000 kroner til os selv - det betyder, at vi rent faktisk har råd til at betale de 2 huslejer - men dog ikke har råd til et køleskab. Men hvor er det en dejlig ting at opdage! Jeg er blevet helt glad. I morgen kommer Katja med bordet, som skal stå under køleskabet, som vi højst sandsynligt køber på mandag. Ej, jamen, kunne man være mere heldig? Haha!

Og så vil jeg gerne lige tilføje at jeg i 3-4 dages tid hele tiden har følelsen af at skulle tisse, men at jeg ikke KAN tisse. Der kommer bare ikke noget ud. Og at det svider en lille bitte smule når det så endelig kommer. Men det går jeg ud fra, skyldes at jeg tisser 2-3 gange i døgnet. Det er jo alt, alt for lidt. Men altså... Efter jeg er stoppet med at spise morgenmad og frokost og andet i løbet af dagen, og indtil videre kun spiser en lille bitte portion aftensmad, indtil jeg til sidst bare kan nøjes med et æble, så giver det lidt sig selv, at jeg ikke har brug for så meget væske. Jeg har godt nok meget hovedpine, men der findes heldigvis både senge og hovedpinepiller. Hehe. I dag spiste jeg dog morgenmad, og jeg var altså ved at kaste op. Det er slet ikke "mig" længere. Det dér med at drikke meget væske, som jeg gør for tiden, og som jeg troede var godt, dur ikke, men jeg er nødt til det, fordi jeg ellers har ondt i halsen. Væske mindsker smerten.

Jeg skal have snakket med min mor, sådan ordentligt, for hun ved meget om tis. Ej, okay, det lød forkert. Hun ved meget om den slags, fordi hun har arbejdet med det i mange, mange år. Så jeg vil spørge hende, om det kan være derfor. Men snart skal vi ned og handle. Det bliver mægtig hyggeligt, og som jeg skrev tidligere, skal vi have flasker med. Det bliver ikke hyggeligt, men det bliver rart at komme af med dem, og endnu mere rart at se kvitteringen! Hell yeah! Der er i hvert fald for 250 kroner. Nice.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar