Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 7. september 2011

The sky's the limit!

Jeg er bare glad! Jeg ved ikke egentlig ikke hvorfor! Katja kommer på søndag og hjælper med at gøre haven klar! Og så har vi fået Anders i telefonen, så vi har aftalt at vi flytte på næste fredag! Hold da bare lige op hvor er det fantastisk! Jeg kan slet ikke klare den her spænding. Det er i dag ondag - så én weekend mere, så er det flyttetid! Åh! Jeg bliver helt ekstatisk. Det bliver awesome. Det bliver så monsterfedt! Jeg skal have ringet til min mor og sagt, at mine lækre skabe bliver hentet fredag eftermiddag/aften. Haha! Har I glemt hvordan de ser ud? Eller det ene af dem, der er på billedet? Skal I lige have det igen?
Åh! De skabe er så vidunderskønne! Jeg elsker bare at flytte! Goodbye dumb ass lejlighed! Det bliver lykken at komme væk herfra. Jeg kender ikke indretningen/placeringen af værelserne, men det bliver pissecool alligevel. Jeg ville have sagt ja til lejligheden uanset hvordan den så ud! Haha. Jeg ville gerne smide billeder af vores nye lejlighed, men det kommer an på så meget - vores adresse skal helst ikke genkendes. Så jeg har faktisk tænk mig at tage billeder af det hele og sende dem til min farmor, og så lægge nogle af dem ind her, så I kan danne jer et billede. René og jeg vil gerne have hemmelig adresse. Ikke af nogen særlig grund - men fordi det er rarest.


I har jo set en del billeder herinde fra. Denne lortelejlighed. Psh. Jeg hader denne lejlighed. Jeg har overvejet at snuppe billeder af den, når alle vores kasser og møbler er væk herfra. Er ked af, at jeg ikke har det fra Elmelyparken, da jeg boede alene (i Solrød). Jeg vil gerne gemme dem. Jeg har lidt, fra da jeg boede hjemme. Vil I se? Måske ikke, men her kommer de!
Det her var min "stue" set fra højre hjørne, ind mod køkkenet og det blå værelse.
 
 Det her er fra den modsatte vinkel end før; helt ude til venstre kan man se køkkenet, og det var dér, jeg stod. Rummet som man kom ud i her til højre, var entreen, og til venstre i entreen lå badeværelset.
 
 Mit badeværelse, set inde fra brusekabinen. Overfor vasken, er døren ud til entreen.
 
Dette var mit køkken. Komfuret længst mod vinduet, og vasken længst mod stuen. Jeg lavede ofte mad til mig selv. Jeg havde jo mit eget køleskab, som ses nederst i venstre hjørne. Ved siden af var et skab med madvarer, jeg havde købt.
Dette var mit skrivebordshjørne. Den hvide dørkarm allerlængst ude til højre var en dør ind til den gule stue.
 
 Det sidste billede her var min spisekrog - samme vinkel, som jeg tog skrivebordshjørne-billedet fra - det lå i samme stue. 
 
Tidligere havde jeg også et af soveværelset, men af mystiske grunde er de væk. Jeg havde et separat soveværelse til at begynde med, men så byggede min mor en væk op og rev en anden ned, så soveværelset var en del af denne stue. Min mor syede et gardin, jeg kunne trække for. Det var awesome at bo hjemme!
Anyway; når alt er væk herfra, tager jeg et par billeder, så kan I se hvordan skodlejligheden ser ud. Jeg har pillet persiennerne ned på det tidspunkt, så man vil også kunne se ud - nogen vil måske endda kunne genkende området. Det rager mig. Jeg er snart væk! HAHA! So long suckers!

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar