Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 12. september 2011

Hvorfor skal alting være så besværligt?

Jeg er bekymret for mig selv. René har muligvis ret, når han siger, at jeg er psykotisk. Jeg ved det ikke helt, men jeg ved, at jeg ikke i øjeblikket husker særlig godt og glemmer hvad ting hedder. Et meget godt eksempel var, da jeg i går kaldte havebænken for "sækken" og sad i flere minutter og spekulerede på, hvad det hed, indtil jeg fandt på at pege derud. Jeg føler mig ikke dårligt tilpas som sådan, men jeg er meget distræt og glemmer ting 10 sekunder efter de er sagt. Det er til stor gene for folk, for jeg glemmer aftaler. Jeg har en kalender, hvor jeg skriver ting ned i, men jeg husker ikke at kigge i den, eller har glemt, hvor jeg har lagt den. Jeg glemmer hver dag at gå i bad, og kommer først i tanke om det, når det er for mørkt til at lufte ud. Jeg glemmer hvor mine ting er, og jeg glemmer hvor varerne i den butik, jeg har handlet i 4 år, er placeret. Jeg er så distræt at jeg går ind i folk eller skubber til dem med min vogn, jeg går rundt i mine egne tanker, men jeg tænker ikke sådan på noget særligt. René siger at han kan se på mine øjne, at det er som om jeg forsvinder ind i min egen verden. Dertil er jeg ufattelig fjendtlig og hidsig overfor René, som slet ikke er vant til det. Jeg mumler, når jeg snakker, og siger mystiske ting, fordi jeg glemmer ting. Når René misforstår, hvad jeg siger, farer jeg op som trold i æske. Jeg har heller ikke den store tålmodighed med andre. Der skal ikke meget til at pisse mig af.


Jeg har i dag sovet hele dagen, på et plan så René måtte skrige "RIKKE" ind i hovedet på mig for at jeg vågnede, og så mumlede jeg bare ting, jeg gerne ville have, som vi ikke skulle bruge, og faldt jeg i søvn igen. Jeg har sovet i 8 timer i dag. Jeg er komplet groggy, men jeg har mange tanker. Og jeg vil nu, uanset om luftfugtigheden er sygt høj, gå i bad, for jeg lugter som en selvdød gnu. 

Jeg sidder og lytter til liveversionen af Lady Gagas "Yoü and I" - den der er lige nu er linket herinde - og den er simpelthen så smuk. Sangen er jo i sig selv rigtig god, men hun fremviser altså stort talent i den video. Jeg ville gerne se hende live, men jeg har ikke mulighed for det. Så jeg må nyde det på klip som dette. Når jeg sletter linket og sætter noget andet ind, vil I garanteret ikke høre det. Derfor sætter jeg det lige ind her:

Men nu vil jeg sgu tage min aftenmedicin - noget af den, for jeg har lige tabt min P-pille et sted, hvor jeg ikke kan nå den - men det betyder ikke noget. Jeg går i bad i stedet for. Hold da op, hvor lysten mangler - men nu kan jeg da huske det. Det er en start. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar