Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 8. september 2011

Hell yeah!

Så er det sgu torsdag! Og så den 8. september, endda! Genialt. Jeg er godt nok lige stået op, men jeg ved, at torsdag den 8. september er one hell of a day. 
 Jeg elsker denne sang, jeg synes at den er så sjov.

Kender I det, når man sidder og lytter til musik,og "en eller anden" kværner løs og bliver irriteret over at man ikke er opmærksom. Det er simpelthen så belastende! Nu sidder jeg og lytter til Jason Derulo. Og "en eller anden" snakker om computere, antistatiske måtter og alt muligt andet. For pokker... Kan man mon være mere irriterende?! Jeg er freaking lige vågne, sidder her småsover hen over mit keyboard. Jeg  vil smøre mig nogle madder! Jeg er rigtig sulten!

Og nu, én time, præcis, efter vi stod op, er den første skideballe faldet. Great. Jeg kan ikke vænne mig til at snakke direkte ind i hovedet på ham. Jeg er vant til, at jeg kan dreje hovedet lidt. Han er træt af at sige "Hvad?"  - han synes at det er pinligt. Jeg burde fandeme køre den helt ud. Gå hen til ham og råbe det ind i fjæset på ham. Når jeg har gjort det tilstrækkelig mange gange, kan han nok se, at han også selv må gøre en indsats - andet end at råbe og skrige som en på 5 år.
René tager ind og ser den nye lejlighed i morgentidlig. Jeg kan ikke tage med, for det er lige en tand for tidligt - både hvad angår kramper og menneskemængder. Han skal være der mellem 8:00-8:30. Han tager nogle billeder til mig, og så tager han mål af køleskab og vinduer - så kan vi nemlig købe lortet, så det ER klar til at sætte op den 15., for vi flytter jo selv først ind den 16. 

Jeg glæder mig sådan, rigtig meget til den flytning, men eftersom de gode gamle flyttekort ikke eksisterer længere, skal jeg selv lave dem. Hmpf. Det lyder ikke så tiltalende, men what the hell, det er jo bare at tegne lidt træer og skrive adressen, samt vores adresse. Det glæder jeg mig faktisk en del til!
Jeg vil lave en kladde nu, så jeg er klar til jeg får købt karton eller konvolutter. Og hvem skal have flyttekort? Det skal også lige udregnes. 

Hav en god dag!
I know I will
- hell yeah!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar