Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 23. september 2011

Ej, hvor freaking ulækkert!

Jeg har skidt i bukserne. Sådan... Stor-skidt. Jeg troede, at jeg skulle tisse, men på vej ud på toilettet, begyndte det at løbe bagtil.... Uha. Så jeg har gjort hele wc'et rent, skyllet mit tøj og været i bad. Og trods alt dette, ser jeg sådan her ud lige nu:
Jeg ser glad ud, ikke? Hehe. Det er bare indtil jeg kom i tanke om, at jeg skal ud at rydde op i køkkenet, der er mad, der skal gemmes, og der er en opvask. Jeg tror ikke, at jeg har diarre, så derfor har jeg bare lige hurtigt smidt et par leggings på. Forestil jer det, folkens! 140kg Rikke i et par olivengrønne leggings og en lidt for lille sort T-shirt. Sikke et syn. Godt der er noget, der hedder rullegardiner! Og at Anders har sat dem op. Haha. Jeg er simpelthen så øm at se på. Men hva' fa'en... man skal også have lov at være grim engang imellem! Hehe.


På søndag skal jeg hjem hos Mark, og jeg har bare NO CLUE om hvad tid de bæster til forældre kommer og henter mig, for de er tilsyneladende ikke enige. Jaja. Det er de aldrig, men det er sgu da irriterende alligevel. NÅ. De må sgu da for søren kommunikere lidt, de er jo voksne mennesker.


Jeg har ikke noget sted at smække  mp4'eren ned, som ikke har nogen "låsefunktion" - så den stopper så snart der bliver trykket på en knap. Kunne bedre lide den gamle - men hvor er den henne?! Suk. Så der er ikke meget musik til mig i dag. Øv. Men så må jeg jo lade være med at skide i det allersidste par bukser, så jeg er nødt til at have leggings på. Jeg hader leggings. I hvert fald, når de sidder på mig. Haha.


Nu vil jeg gå ud og få ordnet det dér køkken. Fik en e-mail fra Jørg'nsen, blev så glad, og så var det bare et link til en  virus. Eller hvad det nu var et link til. Jørg'nsen havde i hvert fald ikke skrevet noget i e-mailen, men bare indsat det dér link. At folk rent faktisk trykker på de link, er jo komplet tosset. Nå, men det må de jo selv om. Heldigvis, jo.
 

2 kommentarer:

  1. et godt fif til mp4eren... sæt den i bhen ;D Det gør jeg altid haha :D Mp4eren i den ene side, mobilen i den anden ;D

    SvarSlet
  2. Det er sgu da en meget god idé! Tak :D

    SvarSlet