Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 7. september 2011

Elegantly wasted!

Vi skal fucking betale den strøm, de skal bruge til at ordne lejligheden! Det har jeg godt nok ikke prøvet før. Nå, men man jo håbe at de ikke bruger så meget... Elegantly wasted.

Vi har fundet et køleskab, som vi køber på mandag, så bliver det leveret fredag d. 16 september. Det er mig der har valgt den dato. 

Ellers har jeg lige været nede og handle - katastrofe som altid. René skælder mig kontant ud over alt muligt komplet ligegyldigt. Nu er jeg begyndt at snerre tilbage. Det kan han ikke rigtig kapere. Han siger jeg er psykotisk. Det er blevet sådan en "nu gør hun noget, jeg ikke kan lide" -tanke, der dukker op hos ham. Jeg er ikke psykotisk, så er jeg egentlig ligeglad med, hvad han mener. End of history, som min mor altid siger.

Vi skal have ordnet en masse op til flytningen, og blandt andet skal vi (Anders og jeg) hjem til de gamle og hente de dejlige skabe! Jeg ved endnu ikke, hvad jeg vil bruge dem til. Men ha! Det er så monsterfedt at få dem igen. Derudover håber jeg, at Tilde snart skriver en ny novelle. Jeg er ikke komme mig over den anden, så en ny var måske sagen?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar