Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 30. september 2011

Uha uha...

... Jeg har godt nok skrevet mange indlæg i dag, eh? Lev med det! (hehe) Jeg synes, at den pizza, jeg lavede i dag, var perfekt, så jeg vil dele opskriften med jer!

Dejen laves af 3 dl lunkent vand og 50g gær, salt samt mel så det passer med, at dejen ikke hænger fast. Det er ca. 500g, men sæt hellere 700g af til det. Sæt det til hævning i ca. 25-30 minutter. 
Imens dejen hæver, steger du omkring 100g hakket oksekød på en pande, skærer en grøn og en rød peberfrugt i tynde skiver. Så tager du et løg og skærer bunden af. Pil skrællen af, og del løget i 2 halve. Skær igennem løget på midten, men ikke helt op til toppen. Skær tynde skiver, og du vil få kvarte skiver løg. Sørg for at have mozzarellaost, gerne fedtfattigt, samt salattern. Der skal ca. 250g mozzarellaost til en pizza. Når den halve times tid er gået, tag viskestykket af og ælt dejen lidt igen med ekstra mel. Læg dejen midt på en bageplade og begynd at rulle dejen ud med en kagerulle. stræk dejen så meget, som den kan, uden at gå i stykker. Spred mozzarellaosten sporadisk over dejen og stryg kødet ud over. Læg løgene på, samt peberfrugterne. Kør gerne over pizzaen med en stærk chilisauce, men endelig ikke for meget, da ikke alle bryder sig om chilisauce. Stryg til sidst salattern ud over pizzaen, og sæt den i en forvarmet ovn, varmluft på 200 grader, og den skal have omkring 20 minutter. Er dejen tyk, er det en god idé at give den lidt længere i ovnen, men man kan se på pizzaen når den er færdig. 

Og så har man en utrolig lækker pizza. Seriøst, den smager SÅ godt. I virkeligheden skal der en smule ananas på, men jeg valgte nej. Allan kunne godt lide den og det hele - ja, også René, han havde jo heller ikke prøvet det før. Min bror har nogle lækre ideer til mad engang imellem. Selv min farmor kunne lide den dér pizza, så jeg var ret sikker på, at Allan også ville kunne. Vi spiste omkring 3 stykker hver, så der var et tilbage. Jeg kunne dog ikke spise op. Som den eneste. Jeg er jo så heller ikke vant til at spise så meget mad. Og i dag har jeg oven i købet spist frokost.

Jeg lytter til denne sang lige nu. Videoen er kedelig, men lyt til sangen - den er monsterfed! (især fordi jeg kom til at skrive "mosterfede") 
Jeg nyder den sang hver eneste gang jeg når ned under "R" i min medieafspiller. Jeg kan simpelthen ikke lade være, fordi den er så... så... Fængende og forførende. Det minder mig om, at jeg skal have fundet nye yndlingssange til min liste. Den har vist været lidt for ens i lang tid. Jeg kan ikke få mig selv til at slette D:A:D og Lady Gaga. De er bare noget særligt. Meeen... Jeg har mange yndlingssange for tiden, så mon ikke en anden kan finde vej? Jeg skal også have skiftet billeder - men jeg har ingen gode. Jeg kunne nemt tage et lige nu, så I kan se hvor smadret jeg ser ud nu. Jeg har været i gang stort set hele dagen. I kan jo tælle det - de pauser, jeg har haft i dag, er gået til blogging. 

Og så i øvrigt lige en hilsen til Cecil, som skrev en sød sms i dag: Du er dejlig, Cecil, det må du aldrig glemme! Heller ikke selvom jeg glemmer din fødselsdag. Pinligt. Men når kalenderen er væk, så... Ja. Du er savnet. Jeg mangler dine blogs, men jeg kommer ikke tilbage til blog.dk. Jeg håber at du ved, at du altid kan ringe eller skrive til mig, hvis du har brug for det. Hils Joseph og ønsk hende god bedring!
Ikke flere personlige hilsner. Jeg er nået videre i mit musikbibliotek. Kan I huske den her? Aner ikke hvornår den er fra, og videoen er crappy - men det er da en meget catchy sang, er det ikke?
Nå. Læste lige at den er fra 1999. Om det passer, ved jeg ikke. Det er jo jo MANGE år siden. Det var dengang jeg var 19 år og fuld af... Ja, det gider jeg ikke at snakke om. Det er nederen. Den her sang er en af dem, René har (vi har fået fælles musikbibliotek) "givet" mig. Det er jo meget fedt. Han har ikke længere noget musik på hans computer, men vi har fået en ekstern harddisk med alt vores musik på, så han kan hente det derfra. 
Nå. Men det VAR faktisk meningen, at jeg bare lige ville dele min nyfundne geniale pizzaopskrift. Håber at bare nogen af jer prøver den. Den er altså virkelig god.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar