Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 15. september 2011

Morgensnak

Rise and shine, guys! Klokken er jo bare ikke "morgen" længere, men måske snarere formiddag - for klokken er 9:05. Jeg skal SÅ meget have den nye nøgle i dag! Damn, jeg glæder mig. Ja, altså, ikke til at få nøglen, men til at se ønskelejligheden! Det bliver simpelthen så fantastisk.

Jeg glæder mig bare til i dag, sådan generelt. IKEA HERE I COME! Haha. Ej. Vi har aftal at René går i IKEA og jeg venter på ham i bilen udenfor - for jeg kan ikke tåle IKEA. De har så mange ting, jeg bare skal have, for ikke at dø. Jeg græder hele mit liv hvis jeg ikke får et piskeris. Det er ikke til at holde ud at være så købefikseret så da René spurgte om vi skulle i IKEA  i dag, svarede jeg bare "Tør du at tage mig med ind i IKEA???" Og så foreslog han, at jeg bare kunne blive ude i bilen. Så det er sådan, vi gør.

René gik forleden igennem den bebyggelse, vi bor i, og der sad to små drenge på en karrusel. Den ene råber "Er du børnelokker?" og René svarer "Nej, det har jeg sgu ikke tid til" - og så råber de i kor "Har du så noget slik?" - hehe. Der er da noget sødt ved børn engang imellem. Forleden kom der to 10-årige (rundt regnet) hen til os med en pose popcorn, som kostede 7,5 kroner. Så siger den ene dreng: "Har I 2,5 krone, vi kan låne?" (hvorefter den anden siger "få" og ham der sagde "låne" rettede det"). René fandt 2,5 kroner i sin pung, og de sagde pænt tak. Da vi så skal op og betale, står de længere fremme i en anden kø med en hel kurv fyldt med slik og chips. Haha!

Ovnen er stadig ikke færdig. Vi må købe noget grillrens, altså. Jeg spørger svigermor i dag - for så heldig er jeg! Yay! Majbrit (ikke svigermor) har sendt mig to valg-sms'er allerede. Jeg skriver dem her:
 

"Jeg tror, at jeg vil stemme på Brystpartiet - det er det eneste parti, som kan dokumentere 2 fordele. Jeghar overvejet Hoftepartiet, men der er simpelthen for meget valgflæsk! Så er der selvfølgelig Bagpartiet, men det fylder for meget i valgkampen og er altid bagefter i meningsmålingerne."

"Har lige hørt, at fordi der i år vil være så stor valgdeltagelse, vil man være nødt til at dele folk op. Dem, som stemmer rød skal derfor vene til fredag med at stemme. Spred endelig budskabet."

Så har jeg da for en gangs skyld givet noget videre. Jeg kan ikke nå at stemme i dag. Øv bøv. Men jeg ville alligevel have stemt blankt, så det gør ikke så meget. Jeg elsker de ting, Dansk Folkeparti lover, men den dér med at de vil lukke asylcentrene... Den kan jeg ikke stemme ja til. Folk i nød skal også kunne komme til Danmark, uanset hvor i verden, de oprindeligt kommer fra. Derfor får DF ikke min stemme i år - mange af dem, jeg kender, stemmer ikke på DF på grund af det dér.

Hamid har sendt mig et billede af en klam plakat han har købt??? Hvorfor skal jeg sidde og få det dårligt, fordi han har købt en virkelig ulækker plakat - men han er jo bare glad for sin plakat. Det er sådan set bare ulækkert alligevel.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar