Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 8. september 2011

En hyldest til Freddie Mercury

Jeg har ledt efter den her sang LÆNGE for at dele den med jer. Det var en af første plader, jeg lånte af min far. Jeg elsker den. Det er normalt ikke min stil, men der er noget "Farmand" over den, fordi det er min far, der har "vist" mig vejen. Jeg har selvfølgelig cd'en, men de har vist kun lavet den ene... 
Paul Rodgers hedder sangeren, og han sang på "Return of the Champions" turne, som Queen lavede efter Freddies død. Ikke den med de forskellige artister, men som rigtig sanger. Han blev vist "fastansat" men jeg ved faktisk ikke, om der nogensinde kom en plade fra Queen med Rodgers som sanger. Men han klarede det fandeme godt på den turne. Min far har den på dvd, jeg har den på cd. Jeg var glad for, at han valgte at lade være med at forsøge at "erstatte" Freddie, men skabte sin egen stil.
Prøv at tænk på, hvor svært det må have været for Freddie at stille sig op for tusindvis af mennesker og synge "Who Wants To Live Forever" og "The Show Must Go On" når han vidste, at han skulle dø selv, og det kun var et spørgsmål om tid... Det kræver fandeme både mod og styrke. Jeg er dybt benovet over hans evner, han var jo også en dygtig sanger og en karakteristisk kunstner. Ingen var som Freddie, ingen kunne det, han kunne, og hans stemme var genkendelig overalt. Han var speciel på en virkelig fed måde med masser af charme og et frækt glimt i øjet. Jeg nåede ikke at opleve dem i særlig mange år, før Freddie døde. Men min mor er utrolig glad for Queen, og hun har en masse plader med dem. 
 Denne optagelse er fra Live Aid 1985, og en af de mest legendariske - for det var Freddies sidste liveoptræden. Han var en fantastisk kunstner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar