Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 26. september 2011

Alt for meget elektronik til børn i den alder

Jeg har været hos min bror i dag. Min nevø er 4 år, min niece er 7 år. De har en iPad. Hver! Så små børn har en iPad - det er jo komplet sindssygt. Iben har derudover en MacBook eller hvad søren den nu hedder, som er hendes helt alene. Wauw... Det er sgu da sygt, og så siger man samtidig at man ingen penge har? Det forstår jeg pludselig godt. Mads havde været ovre hos en kammerat og lege, og kammeraten havde jo altså "kun" 2 lyssværd - Mads har 3. De har fået en kat, som er bange for Mads og som Iben ikke kan lide. Det er totalt kaos, men ellers et dejligt hus. Jeg er overrasket over hvor uopdragne de børn er. 3 eller 4 gange måtte de ind på værelset som straf. Det er vildt, synes jeg godt nok... Mads gik rundt og "slog" på os alle sammen, og Iben sad og skrålede en sang, de sloges, de skændtes, Mads var irriterende og Mark havde ingen tålmodighed med dem. Det forstår jeg godt. De er sgu fine nok, de unger, men de minder mig SÅ meget om, at jeg aldrig skal belemres med børn. Mine egne, andres - ligegyldigt. Jeg skal ikke have nogen børn, og så skal jeg ikke passe andres børn. Det gjorde jeg klart for Anja. Det dér magter jeg simpelthen ikke. Men jeg fik 500 kroner af min farmor. Det er perfekt, når vi ingen penge har - jeg har dog tænkt mig at betale hende tilbage. Uanset om hun vil have dem eller ej. Oktober, november og december skal hun betale 1.700 kroner om måneden for at få ordnet et eller andet ved tænderne. Hun skal betale lidt over 5.000 kroner for det, så skal hun sgu ikke give 500 kroner til mig. Det lyder måske ikke af meget - men hun er pensionist og så er 1.200 bedre at skulle betale end 1.700 kroner. Jeg ved at hun nægter at tage imod dem. Jeg overvejer at tage røven på hende. Iben og Mads skal have julegaver, og hvis vi får bare lidt tilbage, skal de have gaver for 600 kroner - 300 kroner hver. Jeg tror, at hvis vi kan finde pengene, vil jeg købe 2 gaver af en art og bare skrive "fra Olde" på. Ha! Så kan hun lære at give alle sine penge væk. Og hvis det bare er gaver til f.eks. 150 kroner eller sådan noget, er det jo fint nok. Jeg skal lige have drøftet det med René.

Jeg sidder og drikker det sidste af det Coop Cola Light, som vi havde tilbage - vi har været på tanken og købe lidt ekstra, for René har drukket som... en der drikker rigtig meget hele dagen. Derfor har vi hverken til her i aften eller i morgen inden vi skal ned og handle. Men nu har vi så været på tanken. René købte Pepsi Max, mens jeg købte Coca Cola Zero - det har jeg drukket hos Mark og Anja i dag, og det kan godt gå som erstatning. Hehe.

Jeg vil bage mere. Ikke fødselsdagsboller eller kager, men grovboller, måske endda rugbrød, jeg vil bage alt muligt. Nu har jeg jo plads til det. Overdrevet sejt, ikke? Jeg tror at jeg vil se på det i morgen, for jeg har et par poser specialmel, så jeg mangler faktisk bare gær. Det kunne være vildt fedt. Nemmere med et køleskab, men altså... Ja. Vi køber et køleskab her lige efter den 1. oktober, og så kan jeg bedre opbevare ting. Det bliver fedt. Vi har en masse Hermesetas,og jeg bruger ikke margarine, men rapsolie i min dej, og vand i stedet for mælk. Men jeg har faktisk en rugbrødsform. Måske hjemmebagt rugbrød er mere tillokkende end det man køber? Hmm... Det må jeg lige drøfte med René.

Jeg er bare så dødtræt, jeg kunne sikkert gå i seng nu og sove til 8-tiden i morgen. Men jeg vil sgu ikke i seng allerede nu - klokken er kun 23:40. Jaja, jeg stod tidligt op - men jeg tog en lur mellem 11-12 mens jeg ventede på de gamle. Alt i alt har det været en god dag, men jeg tænker mig lige en ekstra gang om, inden jeg siger ja til næste gang... De børn er sgu alt for meget til mig. Men jeg klarede det godt i dag. Det synes JEG i hvert fald. Selvom min far sagde at jeg skulle smile til verden et par gange.

Puha... Jeg glemte at ringe til Hamid, kom først i tanke om det 21:15, så ringede jeg, men han var gået i seng, og jeg sagde, at jeg ville ringe igen i morgen. Så skal jeg huske det også... Suk. Problemet er jo, at Hamid sover helt skørt, og ofte 18-19 timer i døgnet, så er det lidt svært at få fat på ham. Jeg er træt på grund af al den medicin, jeg får - og så tænk på, at Hamid får endnu mere... Det er vildt. Det kan godt være, at jeg får flere piller end han gør, men han får satme meget medicin. Han får 45mg Abilify. 30mg er maksdosis. Så får han 12mg Risperdal. Der må man give op til 16mg, men der er ingen dokumenteret effekt på over 10mg, andet end bivirkningerne. At tage 12mg er det samme som at tage 3 Panodiler. De virker ikke bedre fordi man tager 3 i stedet for 2. Hans psykiater er totalt fuck'd. Han kan sgu da ikke udskrive medicin i de mængder! Det er komplet vildt, og jeg forstår godt, hvorfor han sover så uregelmæssigt. Det gør jeg selv, og jeg kan sagtens sætte en finger på, hvorfor: Frisium mod epilepsi. Det er en benzodiazepin, som faktisk hører til den beroligende gruppe af medicin. Lige som f.eks. sovemedicin. Det går ikke,men jeg er nødt til at tage dem. Jeg føler mig så træt konstant, men det kan godt være fordi jeg er deprimeret. Eller psykotisk, eller hvad det nu er KBJ og René fandt ud af. Jeg snøvler angiveligt meget. Min mor kommenterede det også i dag. Det er 2. gang hun har sagt det. René siger det, hans mor siger det... Jeg synes at jeg snakker højt og tydeligt. Psh. De ved ikke, hvad fa'en de snakker om. Jeg snakker normalt og sørger for at tale tydeligt fordi René er halvdøv og ikke kan bruge sine høreapparater. Og alligevel siger han bare, at jeg snøvler. Hvad sker der, altså. Nu skal jeg til at gå ned i medicin - 200mg Seroquel fremover. Før fik jeg 400mg. Men det er noget René siger. For jeg hørte det som jeg jeg skal tage 200mg morgen og 200mg aften. Jeg skal have ringet til Boholte apotek i morgen.

Men... Måske er det alligevel på tide at gå i seng? Klokken er 00:14, og jeg skulle også gerne få en dag ud af det i morgen - you know... Ellers skal jeg bare sove hele dagen. Det er svært at være træt konstant. Min mor og far kommenterede det også. Sagde at jeg så træt ud. At jeg lød træt og snøvlede. Det var ikke anderledes end normalt, så måske har alle omkring mig ret?

Anyways: Jeg går i seng.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar