Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 4. september 2011

Hej!

Hej igen! Den er ikke helt god, men bedre. Jeg vil i morgen, tror jeg, gå i gang med fylde hullerne i væggene, der skal slibes lidt, og så skal det jo lige have en hurtig klat maling. Jeg skal have vasket gulvet her og badeværelset. Jeg har faktisk overvejet at ordne badeværelset helt i morgen. Der skal fjernes lidt mug i trærammerne i vinduerne. Og så skal der støvsuges, skrubbes gulv, tørre vægge af, og what not. Jeg har travlt. Behøver ikke at lave det hele i morgen, for før-synet er først den 12. september. Men lige pludselig er det for sent, og der er også andre ting, der skal ordnes, jo. Men i morgen står i rengøringens tegn. Jeg skal bare have købt ind først, for jeg kommer til at smadre min ryg på rengøringen, og så kan jeg ikke gå ned og handle.

Jeg har hygget mig her til aften. Lavede en udmærket wokret til aftensmad, kalkun og masser af grønt, og så bouillon og lidt majsmel-jævning. Det giver jo en gennemsigtig effekt i sovsen, som jeg gerne ville have. Til dette festmåltid spiste vi nudler, som i dag ikke var stegte, men jeg havde puttet en teske hvidløgsolie i, og krydret lidt med chili fra en Spize-kværn. Det smage rigtig godt. Så har René købt et trekornsbrød af en art, fra Kohberg, og en ost. Osten er godt nok til ham selv - jeg har købt hamburgerryg. De havde en af dem til 10 kroner, som var rigtig pæne. 10 kroner er også billigt for 140 gram.


Jeg er ellers optaget af at skrive. Jeg har holdt lidt pause i dag, fordi jeg har snorket - blev vækket efter 2½ time i nat, fordi René væltede alt på natbordet ned på gulvet. Så stod jeg op, men forsøgte at sove lidt videre. Det gik fint nok, men forstyrrelsen i min søvn gjorde mig så træt, at jeg måtte tage en lur - jeg sad og sov i kontorstolen. Jeg kunne ikke fokusere eller noget - vildt irriterende. Men efter luren blev det sgu bedre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar