Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 24. september 2011

Dumme

Yay! Min skide mp4 afspiller, som jeg bruger i køkkenet fordi det dumme headset ikke virker i køkkenet, har siddet til min computer for at oplade hele freaking dagen - og så har den ladet 10% eller sådan noget. Det er for dårligt! Jeg må finde mit strømstik og sætte mp4'eren til strømnettet. Dumme mp4! 

Jeg er ellers i gang med at lave gormeh sabzi i dobbelt portion, så der er til næste uge også. Vi skal jo spare rigtig meget. Det er meget vigtigt. René har været alene nede og handle i dag. Uha uha. Men han klarede at komme hjem med det, der stod på sedlen og ikke andet. Det er min tur til at handle i morgen. Jeg skal faktisk hjem til Mark (storebror) og Anja, men jeg bliver først hentet omkring klokken 12, og Kvickly åbner klokken 10. Så jeg går derned klokken 9:40, så er jeg der omkring klokken 10, og så kan jeg lige købe lidt sodavand til René. Jeg er jo sådan set væk hele dagen, for det dér tamtam hos Mark og Anja er med tidlig aftensmad. Jeg overvejer hvilket tøj, jeg skal tage på. Jeg har taget rundt regnet 20kg på siden de tog afsted til USA, og jeg ser ikke frem til deres forundrede blikke. Men jeg har et par hvide fleecebukser og en grå jumper, samt en sort top til at have inden under. På den anden side er risikoen for at jeg spilder på kasserne rimelig stor, så jeg burde måske tage en tunika på i stedet for. Ja, det vil jeg gøre.

Jeg kan ikke finde mine dumme dippedutter. Ja, jeg ved ikke, hvad de hedder. Etiketter eller sådan noget. Jeg skal faktisk bruge dem! Det er dybt irriterende. Og jeg er megasulten. Jeg sidder her i duften af gormeh sabzi, som virkelig bare dufter skønt. Det mig mere sulten, end hvis der ikke havde været nogen duft. Klokken er snart 19, og jeg mener jeg satte det over omkring klokken 17. Så klokken ca. 19:30 er der mad. Det er hårdt at vente i tre kvarter mere!

Jeg har lige fundet ud af, at jeg kan høre musik ud af mine højttalere! Jeg behøver ikke headsettet, sådan absolut. Det er en god ting for folk, der har et headset med en oplader-chip øverst, som ikke kan tåle vand, når man netop er kommet ud fra badet! Jeg synes fandeme at her er koldt herinde. Og jeg lige lavet fejl og mangelliste, og der er overdrevet mange fejl. Ikke noget, der som sådan generer os, men som vi ikke vil betale for, hvis vi nu skulle finde på at flytte.

Vi har fået GIGA store regninger allesteder fra, så det er jo med at finde telefonnummeret til svigerfar, der har vores penge. Vi er nødt til at have et køleskab, men vi skal jo også betale vores regninger. Et eller andet sted ville det være awesome, hvis vi vidste noget om boligstøtten. Det er superirriterende at de ikke bare kan få regnet det lort ud, så vi har noget at gå efter? Hvordan kan det tage så lang tid, altså, det er snart en måned siden vi søgte, og vi har fået svar på alt det andet. René ringede op på kommunen tidligere på ugen, og der havde de ikke regnet det ud endnu. Måske man skulle prøve på mandag?

Jeg ved sgu ikke... Jeg burde gå i  bad, for det har jeg ikke været i dag. På den anden side skal jeg i Kvickly i morgen og gider ikke at lugte som en selvdød gnu når jeg skal se Mark og Anja for første gang i 3 år. Jeg regner med at gå i bad, når jeg kommer hjem fra Kvickly, selvom jeg nok er vildt udmattet. Det er alligevel et godt stykke vej. Nu skal René i bad, han skal have underholdning, for ellers bliver han irriterende og råber ting jeg skal svare på, men han kan ikke høre mine svar. Det er sgu da for irriterende!

Jeg børstede tænder med den dér Braun Oral B tandbørste, og mine tænder blev ikke rene af det, så jeg måtte gribe til Aqurafresh, fordi jeg gerne ville have smukke tænder. Men jeg giver den en chance mere, næste gang jeg skal børste tænder. Hvis der er strøm nok på, i hvert fald, for den sidder ikke til strøm hele tiden, fordi det ødelægger batteriet.




Men. Nu er det snart 1. oktober, og det betyder at der er 1 måned til min bryllupsdag. Jeg er allerede begyndt at planlægge den! Hehe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar