Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 6. september 2011

Ja, og der kommer flere indlæg i dag

Og det gør der, fordi jeg er vant til at dele dem ud over to hjemmesider. Jeg var inde på blog.dk for at se om en af dem, jeg har kontaktet, havde svaret. Det havde hun. Jeg blev ked af svaret. Men sådan er det jo bare. Jeg var inde på siden, læste ikke noget, men bare at glo på alle de billeder og deprimerende overskrifter, det gav mig en dårlig smag i munden. Jeg vender aldrig tilbage dertil. Det ved jeg nu. Heldigvis har jeg det godt herinde. Er det ikke hovedsagen? Hehe.

 Men det er den 6. i dag. Der er er fandeme ikke længe til flytningen! Jeg glæder mig mægtig meget. Jeg er glad for, at jeg skal væk fra det her hul. Det bliver SÅ rart. 

I øvrigt savner ikke Josephine længere. Er det ikke mærkeligt? Jeg ved det ikke. Jeg er nok bare tøsesur over, at hun aldrig kontakter mig. Men jeg tror ikke, at det ændrer sig. Jeg tror at det er bedst, hvis vi ikke er andet end msn veninder eller måske mister kontakten lige så langsomt. Hun er jo et dejligt menneske. Hun og jeg har bare ikke den store kemi længere. Jeg er ked af sige det. Men jeg tror aldrig, at vi får et venskab. Vi er simpelthen så forskellige. 

Jeg ville gerne have været med i Brugsen i dag, for at glo på papir og den slags. Kuglepenne og sådan. Vi skal også på posthuset senest i morgen og melde vores flytning. Jeg har læst på PostDanmarks hjemmeside, at de skal have flyttemeddelelsen senest 5 hverdage før flytning. Og det er på torsdag. Der er alligevel supermange ting, der skal ordnes i forbindelse med en flytning. Jeg har lavet en liste for intet at glemme. Men der er fandeme mange ting, man skal huske.

Jeg skal altså også have fundet ud af, hvad fanden vi skal spise til aftensmad. Det er det samme hver dag. Det er jo for sent at tage kød ud af fryseren, og så har vi sgu ikke rigtig noget mad, andet end spaghetti og parmesanost. Det er så også lækkert, fordi parmesanosten er friskrevet.

Nå. Jeg finder nok på noget. Måske har René nogle ideer? 

2 kommentarer:

  1. Ih Rikke! :D Du skal lige rette "Jeff Bridges" til "Jeff Buckley" Hehe :D

    Og det gør mig ondt at du ikke havde fået det svar, som du havde håbet...

    Og glæder mig til at se billeder af lejligheden (håber nemlig at din mand giver dig lov til at tage billeder og vise)

    SvarSlet
  2. Ej... Pinligt.. Haha! Det er fordi man (Jeg, i hvert fald) hører mere om Jeff Bridges end Jeff Buckley. Men TAK fordi du gjorde mig opmærksom på det!

    SvarSlet