Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 30. september 2011

Jeg ved godt at klokken kun er 5

... Men jeg har megaondt i halsen og håber - som i går - at det kan drikkes væk. Men det kunne ikke drikkes væk i går, og det gør mere ondt nu. Ærligt? Jeg tror jeg er ved at udvikle halsbetændelse. Men jeg kan ikke sige det højt til nogen, fordi alle synes at jeg er hypokonder. Så... jeg holder min kæft indtil jeg er 100% sikker. 

Jeg skal ned og handle i dag,og jeg skal have flasker med. Det var flaske-afleveringsdag i går, men nu var det så også 1. menstruationsdag, og så er jeg intet værd. Men jeg vil aflevere dem i dag. Der er nok for et par hundrede. Vi skal også i Nordea og have flyttet afdeling. Vi overvejer Spar Lolland eller hvad søren den hedder, fordi den ligger lige ovre på den anden side af gaden. Jeg vil aftale en tid med en bankrådgiver dér, når jeg har fået René til at kigge på vores nuværende lån - renter og sådan. Og hvis det ikke er noget, smutter vi ned i Nordea.

Vi er så røvfattige her i oktober, at enhver øre skal vendes. Men René vil købe alt muligt. En gulvmoppe og den slags, Jeg kan ikke sådan helt overskue de økonomiske konsekvenser af, at han bruger 200 kroner på det. Ikke særlig optimalt i hvert fald. Jeg har sagt, at vi ikke har råd til det, men han vil meget gerne have den. Jeg må regne på sagerne. For det er vildt svært at få det til at passe med, at vi kan få de varer, vi skal bruge, og samtidig kunne få morgenmad og frokost begge to. Vi har 500 kroner pr. uge, jeg er  nødt til at sætte lidt af til sodavand - der er råd til 6 pr. uge, og der skal bruges penge på saftevand. Alt det inden for 500 kroner, når man er vant til at have 1.500-2.000 kroner... Det er fandeme ikke nemt.

Jeg glæder mig ikke til den lange tur til Kvickly med 4 store skraldesække med flasker, men tanken om at de er væk holder mig oppe. Vi har en streng indkøbsseddel, og meget af det skal købes i Netto. Yeah. Jeg ender med at blive en Netto-bitch. En "Ej, Kickly er altså bare ALT for dyre" - men mozzarellaost er helt sikkert billigere i Netto. Og ris. Så i Netto med os, så kan vi gå i Kvickly bagefter. Nårh... vi skal aflevere flasker. Nå, jamen, så er det jo godt, at Netto ligger først  på vejen - altså sidst på hjemvejen. Lucky me.

Jeg sidder og lytter til Nirvana, fordi jeg vil anmelde "Unplugged in New York" - og jeg anmeldte i øvrigt to andre plader i går. Tjek det her: Lyt til det her! 
Jeg har altid godt kunne lide den plade. Især "Lake of Fire". Damn, den er fed. I hvert fald unplugged. Hehe. Har vist aldrig hørt originalen. Men der er lidt forskelligt. Den nyeste med Gavin DeGraw, sidste med Hole, ovennævnte samt en Paradise Lost plade fra slutningen af 90'erne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar