Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 27. december 2012

Bright Crystal, sygdom - for slet ikke at tale om andestegen i morgen!

Jamen... Det er jo fredag i morgen, dammit! Jeg troede at det var torsdag i morgen! Jeg kan slet ikke finde rundt i de her skod-jule-nytårs-dage! Jeg hader bare den her periode, det har jeg altid gjort! Juleaften og nytårsaften kan godt gå - resten kan rende mig. Ak ja. Men til næste år har jeg min kalender! Min dejlige, cool kalender, som jeg venter spændt på at tage i brug! Kom nu, 2013! Det er det eneste, jeg glæder mig til, ved nytåret. Den 1. januar kan jeg tage min nye spiralkalender i brug. Jeg har altid elsket dem, men nu har jeg ikke haft en i 1½ år, og det har da været rent helvede. Så nu har jeg endelig fået købt en ny, og hvor er det absolut cool! Jeg er sørgelig, ikke? Haha... Jeg ved det, jeg ved det. Sådan er det, når man bliver gammel, og endnu ældre indeni. Eller som min far ville have skrevet, hvis han skrev dette indlæg:  "...og endnu gamlere indeni". For hey - lidt morskab skal der jo være. Hvad der er morskab, kan jo så komme op til diskussion. Haha.

Men det er fredag i morgen, og det er derfor, det er i morgen, jeg skal hjem til min farmor og farfar! Nårh... Min farfar døde for knapt 10 år siden, så det er ikke så meget ham, jeg skal hjem til, men snarere min farmor. Ellers er det godt nok lidt uhyggeligt! Ej, men jeg skal hjem til den gamle sørøver i morgen, og jeg har derfor lige været i bad. "Hvorfor ikke i morgen?" Fordi hjemmehjælperen kommer, og ikke har en skid idé om hvornår, andet end det er klokken 12 eller før. Sikkert 10:30. Jeg ved det ikke. Jeg bliver vel overrasket, når det ringer på døren i morgen. Så er det sgu med at få kastet noget kluns på. René sover nøgen - han er nøgen døgnet rundt - så jeg må jo holde hjemmehjælperen væk fra soveværelset indtil René har fået tøj på. Han plejer at rende rundt i boxers og en T-shirt, når hun/han er her. Også når Jonna er her. Der skal finere besøg til, før han tager bukser på. Haha. Totalt særpræget øgle.

Jeg har jo fået den dér gaveæske med Versaces "Bright Crystal" med en parfumeret bodylotion og en eau de toilette, og jeg har, for lige at prøve den, smurt en lille smule, ca. 2 ærters størrelse, ud på hænderne. Goddamn...! Den øh... Man kan dufte den!!! Det er lige før jeg rejser mig op og marcherer ud på mit badeværelse og vasker mine hænder grundigt. For det er da helt voldsomt! Jeg har aldrig oplevet noget lignende, altså...! Men OK - én gang skal jo være den første. Hehe. Jeg synes bare, at den er meget voldsom.

Jeg er ved at blive snottet, men jeg er heldig, for min temperatur ligger heldigvis kun på 35,3.Yup. Nogen, der er enige med mig i, at jeg burde købe et nyt? Ej, jeg tog min temperatur under armen, og der var den på 36,7 (inklusiv de 0,5, der skal lægges til), og da jeg prøvede med Renés termometer i munden, viste det også 36,7. Det var klokken 19 eller sådan noget. Så jeg kan være helt rolig: jeg har ikke feber. Derfor er det blot en forkølelse, der står for døren. "Blot"... Jeg har ikke været forkølet i snart 7 år. Skidt at det netop skulle ske nu. Ja, det kan man jo sige til alt. Det er jo altid ubelejligt at blive forkølet. Medmindre man forsøger at undgå skolen, og så er der sikkert noget andet, man går glip af.

Ej, men det er sikkert ikke influenza, når jeg ikke har feber. Det er jeg glad for! Influenza er overdrevet nederen, selvom den varer 3-5 dage, altså muligvis kortere tid end en forkølelse. Men den er så meget nederen fordi man har feber. Feber er en bitch. Især fordi man ikke skal slå den ned før den er over 39. Den er jo med til at slå sygdommen ihjel. Men febernedsættende medicin er som regel hovedpinepiller, som man tager fordi man har ondt i hovedet. Jaja. Irriterende. Sidste gang, jeg havde influenza, havde jeg 39,7, og jeg lå bare i min seng og skiftevis sov og var vågen... Haha. Men det gik over af sig selv, og jeg tog ikke nogen hovedpinepiller. Det var ret åndssvagt. Jeg kunne ikke drikke, for alt var for koldt eller for varmt ellers kunne jeg slet ikke slet ikke få det ned, fordi smagen var forvrænget, og jeg tissede næsten ikke - jeg var temmelig dehydreret, og jeg fik ikke spist, for jeg stod kun op for at tisse. Jeg tabte næsten 8 kilo i den uge, jeg var syg. Eller... Jeg tror der gik 6 dage. Men damn... Det er faktisk den eneste gang, jeg har haft influenza, tror jeg... Folk forveksler ret tit influenza med slem forkølelse, men der er jo forskel. Jeg har været meget forkølet, og der var det år, hvor jeg havde halsbetændelse 5 gange, men influenza har jeg kun haft én gang. Heldigvis!

Jeg håber at alle jer, som er syge, hurtigt kommer ovenpå og bliver raske igen, og at jer, der bruger Versace "Bright Crystal" body lotion ikke bruger den på hele kroppen, medmindre det er jeres intention at dufte som et luderhus helt ene og alene. For den er seriøst kraftig. Brug for guds skyld eau de toiletten i stedet for! Den er mildere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar