Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 3. december 2012

Homer & Roger

Mine bryster vokser. Godt, at jeg i det mindste med sikkerhed ved, at jeg ikke er gravid. Det er snart 2 år siden, René og jeg sidst har "været sammen" - han har simpelthen for ondt. Og eftersom jeg har ikke har hængt min pels på en anden mands krog, så kan jeg kun konkludere, at jeg ikke er gravid. Men jeg står overfor en menstruation inden for den næste uges tid. Hvis de ikke "lægger sig" en uges tid efter menstruationen, må jeg snakke med lægen. Men det er ikke noget, jeg gider at tage til lægen for, det er sikkert ikke noget særligt, når det er begge bryster. Mit højre bryst er så stort, at jeg næsten ikke kan bruge mig keyboard ordentligt. Det står står skævt, fordi min krop hælder mod højre. Yup, jeg er i gang med at ødelægge alle vores stole. Jeg er også begyndt at gå mod højre igen. Jeg ved ikke helt, hvad der sker. Det må være noget af den medicin, jeg tager, men hvilken? Det startede jo længe før jeg tog Zonegran, og jeg havde ikke fået noget nyt på daværende tidspunkt. Jeg ved ikke, hvorfor det er kommet tilbage. Lige nu sidder min venstre balde på venstre armlæn, og hoften sidder 5cm ud fra selve armlænet. Tegner man en lige streg ned igennem mig, vil man se, at jeg sidder i S-form, idet jeg hælder stærkt imod højre, men ved skuldrene forsøger at genoprette den venstre side. Mit hoved hælder stærkt mod højre, og gør, at mit keyboard må stå skråt. Mit venstre håndled ligger på kanten af bordet - på højre side hviler underarmen ca. 5cm fra albuen og ned. giver det overhovedet nogen mening? Nå. Ligegyldigt. Jeg kan ikke huske hvor jeg kom fra.

 Er det ikke sært, at der bliver sendt en sms til mig, som jeg svarer på via e-mail, som aftalt, og der så, en halv time senere, tikker et svar ind - på telefonen? Altså, hvis det er engang imellem, nå ja. Så okay. Men Hamid gør det konsekvent. Han har fået en ny ven. Han har chattet med hende i et par timer. Det må være dejligt at få venner på så kort tid. Nå, men det må han selv om. Hvis han får venner på så kort tid, hvorfor skal jeg så høre på seriøst mentalt sludder igennem 15 ÅR for at få pladsen som den bedste? Måske netop fordi der er tale om år? Eller fordi der er tale om, at jeg er den eneste? For det er jeg. Jeg er den eneste ven, han har. Hvis han kan få nye venner og veninder, ville det være dejligt, men der er bare ikke sådan rigtig nogen, der kan holde ham ud i særlig lang tid. Jeg forstår. Han er totalt utilregnelig og giver skizofrenien skylden. Det har intet med det at gøre. Det er hans person, der er sådan. Lyder jeg lidt indebrændt? Det er jeg måske også... Hm... Ved det ikke helt. Men en nar - det er han, uden tvivl, og der er en grund til, at hans venner forlader ham én efter én. 

Guns N' Roses. "Use Your Illusion" - Hell yeah. Både I & II. Er det bare mig, eller trænger her til at bliver rocket lidt op? Guns'  videoer er altid kedelige, men der skal sgu fand'me noget på listen. Yeah.

Har I husket, out there, at "American Dad" er vildt cool"? Bedste tegnefilmsserie efter "Simpsons". Fuck, Homer er dejlig! I American Dad må jeg indrømme, er Roger den seje. Han er så skidesej. Haha. Intet American Dad uden Roger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar