Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 1. december 2012

Dette er ikke det bedste indlæg i verden... det er en hyldest

Jeg kan faktisk godt lide ideen med at afstemninger omkring kendte mennesker. Det er lidt ærgerligt, at det kun er min mening, der tæller, men hvis jeg lagde det ud til jer, ville der ingen stemmer komme. Haha. Derfor gør jeg det sgu da selv! I denne måned er det jo så den bedste sang, som den lækreste person synger. Den næste afstemning, som kommer, er bare mellem den bedste musikvideo, derefter den bedste sang, så den bedste coverversion, derefter den bedste skuespiller, og den afsluttende konkurrence af bedste film. Jeg har allerede fundet de stjerner, der skal på listerne, men det kan nå at ændre sig. Alt finder sted på Written in water. Det bliver ikke i den rækkefølge, men det er dem, der kommer. Muligvis dukker flere op, men lige nu er jeg blank.

Nå. Jeg har lige spist aftensmad. Det skal man også, når klokken er 21. Det er en god idé at spise når man tager sine piller. Jeg har købt en lille notesbog med imiteret skind og en elastik til at lukke den med. Jeg vil skrive alle mine madopskrifter ned, og når jeg bliver gammel og grå (hvis jeg gør det) kan en eller anden af ungerne arve fasters eller tantes gamle opskrifter. Det synes jeg er cool. Jeg kan godt lide tanken, i hvert fald.

René sidder og ser Simpsons, og jeg skal HELE tiden lige se et eller andet, og jeg sidder og laver noget, faktisk. Ja, altså, jeg skriver dette indlæg, men samtidig lytter jeg til musik, som er med i det, jeg skal stemme om i morgen, eftersom jeg ikke helt er kommet til en beslutning endnu.

René og jeg har tænkt på, at vi gerne vil have en anden lejlighed, samme sted, samme type, samme etage. Bare en anden opgang. Den nabo, vi har, ødelægger alt for os. Han er den største belastning i verden. Men vi er ikke kommet til en endelig konklusion. Jeg har foreslået at vi klager over ham, indtil ham ryger ud, men René siger, at han jo har boet her meget, meget længere tid end os, og at vi ikke bare kan klage over ham, men at det er os, der må flytte. Jeg ved ikke helt, hvad enden på det bliver. Men jeg har ikke lyst til at flytte, egentlig, for jeg synes at det er naboen, der skal ud, han er til gene for hele opgangen, og jeg vil klage over ham, hvis René ikke gør det. Hvis det ender med, at vi må flytte, er jeg glad for, at vi ikke sådan rigtig har fået gjort noget ved lejligheden endnu. Så er der ikke så pokkers meget, der skal pilles ned.

Ih... Jeg elsker sådan "Tribute". "This is the greatest and best song in the world... tribute". Haha. "Couldn't remember the greatest song in the world, no, this is a tribute" Er der noget bedre end at glemme den bedste sang i verden, og derfor lave en hyldest-sang til sangen?

Er der nogensinde nogen, der har tænkt over, hvorfor der altid er så freaking koldt, der hvor jeg bor? Uden for steger det, og herinde er det dejlig koldt. Nice. Uden for er det frostvejr, og herinde er det... frostvejr. Jeg fatter det simpelthen bare ikke! Skodradiatorer! Det er fandeme for meget, altså, mine fingre er iskolde. Når jeg er udenfor er de altid dejligt varme - jeg behøver ikke at have vanter på.

Jeg blev færdig med alle mine julekort i går, og i dag fik jeg mit første, som forventet. Det var fra Katja (Tillykke med de 32 år i dag, Katja!), som havde skrevet et digt og klistret det ind i et kort. Den slags har jeg aldrig gjort, men det er da meget smart, når man skal sende så mange kort. De 23 breve, jeg har skrevet, har taget en evighed, fordi de hver især skulle være personlige. Pyha... Men jeg kom igennem det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar