Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 11. december 2012

Man skal ikke male fanden på væggen!

If the music ain't good, well, it's just too bad, we gonna sing along no matter what!

Øv. Bare det var i dag, jeg skulle hjem hos de gamle. Jeg glæder mig sådan! Er det ikke forfærdeligt? Disset af min mor, stort set hver dag, 32 år og alligevel sidder jeg her og glæder mig som en sindssyg til at tilbringe en dag med min hende. Det er simpelthen så forfærdeligt, men... Jeg elsker hende. Jeg kan ikke lade være. Min mor og jeg har tilbragt oceaner af timer sammen, bare siddet og snakket, hørt musik, købt ind eller gået tur med Danii. Min mor og jeg har altid været som veninder, folk siger at det er dårligt, men det har ikke været dårligt for mig. Min mor har fortalt mig hendes trængsler, og hun har fået mine at vide. Vi har talt om drengene i mit liv, vi har talt om min far, hun har fortalt mig en masse historier fra sit arbejde, Vi har læst bøger, som vi har snakket om, min mor har hjulpet mig lidt med lektierne, og hun har forsvaret mig, når der var nogen der gjorde mig noget. Hvis en lærer sagde noget til mig, som var uretfærdigt, kom det op på forældrekonsultationerne, og hun kom altid til de møder. Min mor har syet tøj til mig, når jeg manglede. Sultet sig selv, så jeg kunne blive mæt... Min mor... Hun er sgu en RIGTIG mor, selvom jeg altid er sur på hende, og selvom alle omkring mig siger at jeg er en idiot fordi jeg stadig snakker med hende, og at jeg skal sige stop, og at jeg burde dit og dat. Men jeg har bare lyst til at være sammen med min mor. Jeg har set hende 5 minutter her og der siden juli måned, men ikke sådan rigtig haft en dag sammen med hende i juli, og der var min farmor der også. Jeg savner hende sindssygt meget. Og når jeg kommer hjem dernede fra, har jeg fået nok og gider ikke at se hende i flere år.

Og så har jeg fået menstruation. Lige nu, her for 10 minutter siden. Eller; der begyndte blødningen. Jeg håber inderligt og krydser fingre for, at det ikke bliver så slemt, som det var sidste gang, hvor jeg troede at jeg skulle dø. Men nu er jeg forberedt på, at det muligvis kommer til at gøre ondt, så kan det være, at jeg tager det pænere? Jeg ved det ikke. Jeg ved det virkelig ikke... Men jeg tænker på, at min dag sammen med min mor bliver ødelagt af voldsomme smerter, og det er for DÅRLIGT. Men jeg satser på, at det ikke kommer til at gøre lige så ondt. Noget skal man jo tro på, ikke? Hehe... :S

Damn, jeg har ondt i hovedet. Sært. På den anden side, har jeg det temmelig ofte, så "sært" er måske ikke lige ordet, men hellere "igen". Og der forsvandt den igen... Mystisk hovedpine. Det må være noget i nakken, der trækker. Men hovedpine og menstruation hænger jo meget godt sammen, så der kommer nok nogle dage med hovedpine. 

Jaja, "ikke male fanden på væggen" og så videre, men jeg var vitterligt ved at dø af smerter ved sidste menstruation. Så er det lidt svært at tage det med ro. Dog vil jeg vil sige, at jeg forsøger at geare det ned, så det ikke bliver så voldsomt. :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar