Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 15. december 2012

Sulten?

Restaurant Arken i Køge har haft indbrud, og der er blevet stjålet for 200.000 kroner... kød? Hvorfor risikere flere års fængsel for at stjæle kød? Men okay, hvis man er sulten... (hæhæ) 

Jeg er lækker i dag. At dufte til og at se på. Jeg er faktisk så lækker, at det ikke kan dokumenteres herinde. Jeg er så lækker, at computeren går ned, hvis der bliver smidt billeder af mig ind. "danger. computer overload. lækkerhed forude" - I kan nok se, at det er en dårlig idé.

Min nabo, lad os kalde ham Stefan, ligger på maven i vores opgang, fuld som bare fanden, og kan ikke komme op i sin lejlighed. Det er sådan hver eneste dag, og ingen af os vil hjælpe ham længere. Vi har hjulpet ham mange gange. Nu er det slut. Af og til, hvis der ikke er andre, ringer vi efter en ambulance. Men han har en telefon. Han ringer til alle. 

Jeg har lavet en liste over alle de mennesker, vi kender, fordi det er rart at have deres adresser og telefonnumre samlet. Det er bare så trist, for der står stort set ingen mennesker på sedlen. Jeg tror, at der står... Hmm... 17 mennesker. Eller, 17 familier/personer. Af og til er der jo flere personer på en adresse.

Min bror har tid til at se mig den 22. eller 23. december, hvis det bare lige er et hurtigt formiddagsbesøg. Fandens! Hvem skal vi låne bil af i weekenden op til jul? Jeg tror, at eneste mulighed er at spørge Anders om han vil køre mig, hvis han har tid. Det er simpelthen noget rod, men altså... Ja. Jeg skulle have været langt, langt hurtigere ude! Satans. Nå, men sådan blev det ikke. Jeg må så give mine forældre gaverne med juleaften, så må de hente dem hos mine svigerforældre - det er bare nederen. Men hey - man får ikke altid, hvad man gerne vil have. 

Oh boy, jeg har ondt i hovedet. For lidt søvn er en bitch.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar