Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 31. december 2012

Godt nytår og opvask!

Puh... Ikke for at være ond, overhovedet, men for fa'en hvor er jeg glad for, at jeg har mulighed for at "trække mig tilbage" og sætte mig her og lige være mig selv i en halv times tid eller deromkring. Jeg har snakket, grint og spist en hel aften, og nu kan jeg sgu ikke mere, jeg er vant til at sidde og nusse alene med musik i ørerne og fingrene på keyboardet. Klokken er næsten kvart over 23 på årets allersidste dag, og jeg sidder her, har forladt det lille selskab og overvejer at gå ud og vaske op - så er den slem. Men jeg har fandeme også bare... Det er ikke meget, jeg har sovet, jeg har været på, der var supermange mennesker i Fakta, jeg har svært ved at fokusere, og jeg er træt i mit hoved. Jeg slapper bare helt af lige nu. Jeg har endda fået hovedpine - så jeg har fandeme koncentreret mig meget om "samvær". Selvom det er lidt ærgerligt, er jeg glad for, at vi har meldt os syge i morgen, for jeg havde ikke kunne klare endnu en dag. Jeg er mere eller mindre glad ved tanken om at komme i seng, omend jeg ikke har tænkt mig at gå i seng nu. Så sover jeg sgu ikke godt i nat.

Jeg har ikke taget Movicol endnu, jeg skal have fundet ud af, hvad fa'en jeg gør med det, jeg har besluttet mig for at købe Medilax, som er bedre, kommer jeg i tanke om, for da ham kikkert-lægen første gang sagde til mig, at jeg skal bruge afføringsmiddel fast, dvs. for ca. 4 år siden, og da han gentog det igen for 2 år siden, købte jeg Medilax, men havde glemt alt om det. Men når jeg tænker tilbage på det, var det langt, langt nemmere at håndtere. Jeg køber det, når jeg har brugt Movicolen færdig. Jeg skal bare finde ud af, hvordan jeg skal indtage det. Om jeg skal tage hele pakken på én gang, eller om jeg skal dele den ud over 3-4 gange. Der er jo forskellige instruktioner på bagsiden. Det ser jeg på i morgen, når jeg er klar i hovedet.

Og nu vil jeg egentlig vaske op. Hvad så, om man vasker op, når man går ind i det nye år? Det er vel i og for sig skide ligegyldigt. Det er vel, hvad man har lyst til, der tæller. Og René dukker vel op med et kys eller noget. Ellers kan han få et, når jeg kommer igen. René ville sende masse-sms'er ud til folk, men jeg insisterede på, at alle skulle have hver deres, så jeg har skrevet 11 sms'er i løbet af meget kort tid, det tog mig kun 20 minutter eller sådan noget. Det er ikke lange sms'er, men jeg er ekstrem dårlig til at skrive smser så det går ikke hurtigt. Og jeg gad ikke de dér massesmser, som er så populære. Psh.

Menøh... I må da have et godt nytår, jer, der sidder og læser det her inden midnat, dvs. inden for den næste halve time, for klokken er 23:30 nu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar