Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 13. december 2012

Lidt over midnat

Jeg har kigget på René i dag. Ja, altså, det gør jeg hver dag. Men i dag har jeg sådan rigtig kigget på ham. Han ser mistænkelig bleg ud. Han er ikke helt gennemsigtig, men han er unaturligt hvid. Og hans læber er ikke lige så røde, som de normalt er. Jeg sagde det til ham. Han svarede "Det har jeg også tænkt på".  

Sidste gang, han var så bleg, var da han var ved at dø af blodmangel. Indtil videre har hans fæces ikke en farve, der kan mistænkes for at indeholde gammelt blod/blod overhovedet, og lugten er ikke mistænkelig. Han er bare unaturligt bleg. Jeg vil holde øje med ham de kommende dage. 

Jeg skal have købt ny skin tonic. Jeg bruger Cliniques 3-trins program, og jeg har haft 2'eren i et års tid. Men jeg har ikke fedtet hud længere. Jeg har heller ikke tør hud. Jeg har almindelig hud. Jeg har ikke brugt det siden vi flyttede herhen, og det er altså på tide at købe noget nyt. Men jeg har brugt det nu, fordi jeg synes at min hud trænger til at blive renset godt igennem, og min hud tørrede fuldstændig ind. Jeg smurte lidt af cremen på, som man jo skal, og det hjalp ikke. Men det lader til, at nu - 1 time efter - er det OK igen, de fleste af stederne. Jeg tror, at jeg bliver nødt til at skifte til nummer 1, for det er vinter, og så tørrer huden ind. Jeg plejer at have noget fed creme at smøre på kinderne og på panden, for at undgå frostmærker. Når man har været ude i strid kulde og sne, kan man godt få lilla kinder og pande - og det får jeg altid. Derfor er lidt fed creme inden jeg går ud bare sagen!

Jeg har lyst til at gå i seng. Klokken er tyve minutter over midnat, rundt regnet, og jeg trænger så meget til at komme i seng, for jeg fryser. Jeg er vågnet 3 gange i nat/dag fordi jeg var i gang med at tisse i bukserne. Hvad fa'en sker der for det? Det er sgu da mærkeligt, det har jeg aldrig prøvet før. Jaja. Jeg kender svaret. "Du har en slap blære. Du skal bare lave knibeøvelser" - nå? 

Jeg tror, at jeg går i seng om lidt alligevel. Det er rart at gå i seng. Det er rart at lægge sig til at sove. Jeg skal op til KBJ om 4 dage. Glæder mig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar