Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 30. december 2012

Verdensklasse!

Haha. Mit hår er sååå fedtet, fordi jeg piller ved det hele tiden - jeg var i bad i forgårs. Jaja, det er lang tid, men for mig er det ikke, for det er svært for mig. Ja, altså ikke at bade, men at finde gejsten til at gå i bad. Det er som om der er noget i mig der bare skriger "du kan ikke!" for jeg har ikke overskuddet. Men okay - jeg skal jo i bad i dag, så, eller i morgen, og må jeg være ligeglad med den dér "stemme" der skriger til mig. Det er også mærkeligt, egenligt, at man ikke har overskud til at gå i bad. At man ikke magter det. Jeg ved at der er andre, der har det som mig - men det er mærkeligt alligevel, for man har det jo langt bedre med sig selv, når man er nyvasket. Det har jeg i hvert fald.

Min far sendte en sang til mig, og e-mailen hed "verdensklasse" - og det siger han om rigtig meget musik. Men jeg gav det et lyt. Lukas Graham, "Better Than Yourself". Og der må jeg sgu nok give ham ret. Det ER verdensklasse. Hold kæft et godt nummer! Jeg sad og græd mens jeg hørte det, alene på grund af teksten. Jeg lytter til Limp Bizkit lige nu, men tanken om den tekst, "Better Than Yourself", giver mig blanke øjne. Den er fantastisk! Min girlfriend, Katja, sagde godt nok til mig, at Lukas Graham er sagen og var til koncert med ham for nogle måneder siden. Jeg gav det end ikke en gennemlytning. Men jeg plejer at lytte til det, min far sender, fordi han gerne vil have en tilbagemelding, og jeg må indrømme; jeg burde have givet Lukas Graham en chance. Jeg smed ham væk fordi hans navn minder mig om Gavin DeGraw, ved ikke hvorfor. Og han er simpelthen så elendig. Men jeg vil høre mere af Lukas Graham og se, om det er noget for mig.

Og jeg har gode nyheder: Jeg har ikke feber længere, så hvis jeg krydser fingrene rigtig meget, kan det være, at jeg snart bliver rask - skal jo til det dér nytårsarrangement. Jeg håber i hvert fald, at jeg får det bedre, jeg behøver ikke at være heeelt rask, bare nok til, at jeg kan komme med. På den anden side kan man smitte med baktier i op til 3 døgn efter endt forkølelse. Eller er det feber og influenza? Ej. Jeg ved det ikke. Det er flere år siden jeg læste det. Jeg aner ikke, om det er sandt. Men det var i hvert fald ikke influenza, det var bare en ganske almindelig forkølelse - og det er jo rart! Derfor har jeg i dag sat mig en masse planer. Jeg er i gang med at vaske op. Den er ikke så stor, men jeg jeg holder lige pause alligevel. Jeg skal have lavet aftensmad, men René og jeg har besluttet os for, at vi venter med at spise aftensmad til vi kommer hjem fra Fakta. Jeg vil i dag lave ris, og så vil jeg lave en tomatsovs med løg og hvidløg, paprika, salt og peber - det plejer at være en fantastisk velsmagende ret. Der skal faktisk en smule bacon i, stegt ved siden af, og så skal der kylling/kalkun i tern i selve retten, men jeg har ikke fået taget kød ud, og i dag gider ingen af os bacon. Det er ellers en pæn pakke. Men det er jo selvfølgelig dem, der brænder min idiotiske pande af, hver gang jeg steger bacon uden særlig meget fedt på. Men okay; jeg kan godt få det af. Husmoderen i mig kommer til undsætning. Haha

2 kommentarer:

  1. Bonusinfo: Vidste du, at Lukas er Grunk, der spiller Krummes lillebror? :)

    SvarSlet
  2. Dét vidste jeg faktisk godt, ja, på trods af, at jeg aldrig fik set Krummerne :) Jeg kan dog godt huske Laus Højbye og Krummesangen. Det var da Højbye, var det ikke? Nå. Lad os kalde ham Laus.

    SvarSlet