Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 31. december 2012

Til Lærke fra Iben, Mads, Mark og Anja

Hold kæft, mand, jeg er fuldstændig ør i hovedet. Men OK - man kan lade være med at sove kun 3 timer. En nattesøvn er langt mere end det. Men mon ikke jeg smutter i seng senere? Hehe.

Jeg undrede mig over, at der på gavekortet til mig fra Iben & Mads + Mark & Anja, havde stået "Lærke" på, men at det var visket ud, og der ovenpå stod Rikke. Mark har 2 søskende. Han har mig, og han har Lærke, som er ca- 5-6 år yngre end mig. Men denne Lærke havde så ønsket sig Versace "Bright Crystal", og havde i en anden anledning fået den. Men det vidste Anja ikke, og købte den. Hun fandt af omveje ud af, at Lærke allerede havde fået den, og den "eneste" mulighed var at give mig den. Så derfor var "Lærke" visket ud, og der stod "Rikke" oven på. Mark vidste ikke, at alt det her var foregået, da han spurgte mig, hvad jeg ønskede mig. Øv for det, for jeg havde virkelig ønsket mig det. Når nu det skulle være, jeg forsøgte ellers at slippe uden om det. Gaver er altid så komplicerede. Jeg har masser af parfume, faktisk, og jeg kan ikke nå at få brugt det, før jeg kradser af - for jeg bruger det ikke hver dag.

Jeg har fået et helbredstillæg. Men jeg har ikke bedt om det. De andre år har jeg skulle søge om det, fordi jeg har indgået ægteskab med René. Men nu? Nu sender de så, helt af sig selv, et helbredstillæg. Jeg har tjekket personnummer, navn og adresse - den er god nok. Det er  til mig. Hm. Det er da pænt af dem. Så kan jeg få tilskud næste gang, jeg skal til tandlægen!

Jeg er ved at så træt, igen, at jeg burde hoppe tilbage i køjen. Så er der også en mulighed for, at jeg kan klare at have en rar aften i aften. Haha.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar