Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 31. december 2012

For fa'en, hvor var opperen sjov! Savner den tid. Bortset fra skolen

Jeg synes selv, at jeg er et middelmådigt menneske. For over 10 år siden fik jeg at vide, at jeg var "normalt til pænt begavet". Jeg tænkte i lang tid, at det var godt. Men så indså jeg, at alle er "normalt til pænt begavet" medmindre de er direkte uvidende eller "dumme". Og derfor synes jeg ikke længere at jeg er cool.

Nogle synes at jeg er cool.  Er det ikke mærkeligt? Det er dejligt. Rigtig rart. Jeg forstår bare ikke hvorfor. Af og til tænker jeg, at de lader som om de er mine venner for at opnå noget. Men jeg kan ikke se hvad, for jeg har intet af værdi, og jeg har ingen specielle evner. Jeg er et ganske almindeligt, middelmådigt menneske med en IK som de fleste andre i landet.

En bestemt dame giver mig elevatorblikket hver gang vi mødes i indgangen ved Fakta. René siger "Det er sikkert fordi hun er misundelig fordi hun ikke er lige så smuk som dig". Et bestemte par veninder glor altid overdrevet på mig, når de ser mig, primært i Kiwi. René siger "Det er sikkert fordi de er misundelige fordi de ikke kan finde ud af at lægge makeup". En dame i Fakta stirrer uhæmmet på min krop hver eneste gang, jeg render ind i hende, uanset hvor jeg er henne. René siger "Det er sikkert fordi hun er misundelig fordi hun ikke har store patter"...

Det samme siger min girl, Katja. Jeg glæder mig til at snakke med hende på onsdag. Hun er cool. Hun er en af dem, som er cool. Vi har kendt hinanden i mange, mange år. "Opperen" og "hihi hvor var det sjovt" - ak ja. Hvad man dog ikke foretog sig dengang. Ja, man skal jo nok have fulgt med på "Fristedet" for at vide, hvad jeg ævler om, for jeg kan som ikke engang huske, hvilket indlæg, det står i.

Der er nu noget over 80'ernes Thomas Helmig. Han kunne bare noget dengang. "Det' mig der står herude og banker på og be'r dig om at prøve at forstå at jeg kyssede hende kun på  hendes kind. Det er mig der står står herude og banker på - sig' det okay og luk mig ind. Jeg kyssede hende kun på hendes kind. Et kys på kinden, det er hvad der sker. Jeg lover at der ikke skete mer'" - Yeah. Så er det sagt.

Jeg har ryddet op i mine skuffer. Jeg kan ikke finde rundt i dem nu. Tingene er blevet delt op i kurve. Det er svært at få plads til 8 kurve i 2 skuffer, så jeg har 3 i hver skuffe og 2 på bordet. Cool.

Damn. Jeg er ved at falde i søvn. Måske Renés tilbud om en lur alligevel ikke er så forfærdeligt? Jeg sidder seriøst og nikker. Det kan jo slet ikke gå... ! Jeg stod jo også op klokken 3, efter at være gået i seng klokken 01:15. Det er nok bedst med en lille lur. 14:30 og frem til 16:30 - så kan jeg vågne i ca. 30 minutter, og så lave mad :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar