Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 5. december 2012

Pinsefestival

Jeg har taget mig en lur, jeg vågnede 23:10, og om lidt går jeg over og vasker. Eller; vi går over og vasker, når Renés Metadon virker.

Jeg læste lige, da jeg ville læste om at en mand har fået erstatning fordi noget medicin har gjort ham homoseksuel, at Pinsefestivalen lukker nu, efter 31 år. Det er simpelthen så synd. Da jeg var barn, alle de år jeg kan huske frem til vi flyttede fra Vesterbro i december 1988, var mine forældre og jeg, samt deres venner og to børn, til Pinsefestival, og vi fik sprayserpentiner og alt muligt, det var så rart. Det var noget, man glædede sig til hvert år. Selvfølgelig har jeg ikke været derinde siden '88, men jeg synes stadig at det er super ærgerligt, at den bliver lukket.

Hm. Nu er klokken efterhånden blevet midnat, jeg har ventet en time på René, så nu udsætter vi det igen... Det har vi gjort siden i fredags. Og nu er det tirsdag. Ja, altså... Det er onsdag, ikke, men stadig den samme dag, eftersom vi ikke er gået i seng endnu. 

Ibens bøger kom i dag. Postbuddet havde været så venlig bare at stille pakken i trappeopgangen, op ad min dør. Ingen af os skulle ud i dag, men jeg ville lige ned og tømme postkassen. Da jeg åbner døren, vælter pakken ned over mine tæer, og så blev jeg altså vred, for man kan fandeme godt lige ringe på. Jeg har siddet og hørt musik, lav musik, i kun det ene øre, så jeg kunne høre hvis der blev banket eller ringet på. Og det gjorde der ikke. Hvad nu, hvis jeg ikke havde været nede og tømme postkassen? Så havde den kunne stå der, indtil nogen tænkte "hmm..." og snuppede den? Vildt dårlig service. Men nu fik jeg den så heldigvis. Og bøgerne er fine nok, de fejler intet. Jeg ventede med at åbne dem til de havde stuetemperatur, ligesom man normalt gør med elektronik, for der er vist noget med, at siderne ikke har så godt af at bogen bliver åbnet, når den er helt kold og en smule "fugtig" - hvis I forstår? Men de fik lov at ligge en halv times tid, så kiggede jeg lige i dem, og de ser rigtig flotte ud. Jeg har fået en e-mail om, at dvd-boksen blev sendt i dag. Så den kommer i morgen (onsdag), nok, hvis jeg er heldig. Så er alle gaverne samlet!

René har foreslået mig, at jeg spørger hans søster, hans mor eller far eller Anders til at køre mig til Brønshøj for at aflevere gaverne selv. Det kunne jeg egentlig godt tænke mig. Jeg kunne godt tænke mig at se dem igen, jeg kun set dem én gang siden de kom hjem, og det er halvandet år siden. Så det kunne være meget rart lige at sige hej. Jeg vil helst have Camilla eller Majbritt med. Det kunne være hyggeligt, lige få et glas cola, og så hjem igen. Det ville være rart. 

Men indtil videre tror jeg bare, at jeg køber et par frimærker og klistrer på 2 konvolutter, og så sender jeg en til mine forældre og en til min farmor, så kan  de få dem inden jul, for det er lidt pinligt at de får en gave af mig til jul, når Mark og Anja ikke gør, og jeg nægter at lave en hjemmelavet gave til dem alligevel.

Så jeg sender gaverne med posten i stedet for. Det gør jeg nok... Hmm... torsdag. Eller onsdag, hvis posten kommer i god tid på dagen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar