Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 28. december 2012

Det er smertefuldt at flå sine tarme op

Jeg har fået feber. Ganske lidt. Min normale temperatur (der står på pakken, at man skal tjekke det nogle dage, for at danne sig et indtryk af, hvad ens normale morgen- og aftentemperatur er) er ca. 36,8 på denne tid af døgnet, og nu ligger den på 37,7 - men man anser først en temperatur for feber, når den er over 37,5. Så det er meget lidt. Faktisk vil jeg gerne tage "Jeg har fået feber" tilbage. Men jeg er syg, jeg har det pissedårligt, og jeg har lyst til at gå i seng igen, men klokken er 22:30, det er kun ½ time siden jeg stod op.

Men det var hyggeligt hos min farmor. Rart at se dem igen, det er 3-4 måneder siden sidst, tror jeg. Jeg synes at det er rart at se dem igen.

Ellers er der vel ikke det helt store at fortælle? Jeg går i seng igen, tror jeg. Jeg skulle nok ikke være stået op. Jeg nåede da at presse min ringmuskel en halv gang større... Jeg er nødt til at finde noget afføringsmiddel. Det her med hård mave kan ikke blive ved. Sådan er det. Jeg er i gang med at flå mine tarme op, altså, det er for åndssvagt! Jeg må straks købe noget afføringsmiddel på apoteket. Eller i Matas. Jeg er blevet anbefalet "Movicol". Det smager som et kæmpestort glas sæd. Min mor siger, at man gerne må putte saftevand i. Det vil jeg spørge om på apoteket. Det kan jo være, at hun har ret. Og hvis hun har det, kan jeg da godt tage Movicol.

Kender I ikke det der med, at man  skal sove i 8 timer, men med sikkerhed kun kan sove i 6, og derfor skal sidde og faste de første to timer efter man er stået op. Der, hvor man er allermest tørstig! Jeg kunne godt tage et glas vand, men jeg bryder mig ikke om vand, da jeg mener, at eftersmagen ikke er noget, der falder i min smag.

Og hermed - godnat. Sov godt.

2 kommentarer:

  1. ok.
    http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080215162408AA2gYdo
    http://ga.water.usgs.gov/edu/propertyyou.html
    http://www.spartafit.com/nutrition/water.php
    Og nej... sodavand tæller ikke, saftevand kan lige gå... jøsse dog "Aaad vand smager grimt" det er sådan noget 5årige siger.. ikke folk på 32 der i samme indlæg, brokker sig over deres tarme ikke virker ordenligt... dine tarme, virker efter, hvordan du spiser og drikker! Forstoppelse? spis noget fiber holdigt grønt, drik en masse vand, bevæg dig 1 time om dagen (fordi bevægelse er en vital del af fordøjelse!), drop sodavand og generelt alt fed og sukkerholdig mad og drikke... giv din tarm en chance forhelved... den skal ligesom også være i stand til at overleve alt det medicin du propper i kroppen...

    SvarSlet
  2. Okay. Din mening. Du har sikkert ret. Ja, du har jo ret. Det er sikkert derfor, jeg drikker en del saftevand, spiser en masse grøntsager og rent faktisk bevæger mig hver dag. Så er det lidt sært, at jeg har hård mave. Det kan jeg godt se. Jeg må jo gøre noget forkert. Jeg skal straks undersøge, hvad det mon det kan være.

    - i øvrigt må man godt sige, at man ikke kan lide noget, fordi man er 32, og når det er en blog, behøver jeg vel ikke sidde og skrive diplomatisk? Men for din skyld skal jeg slette det, og skrive noget mere voksent.

    SvarSlet