Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 19. december 2012

Jeg er i bedre kondition end først antaget!

Det er utroligt. Jeg har formået at gå 1½ km i højt tempo (for mig) uden at blive forpustet, og jeg blev heller ikke forpustet, da jeg stod på toppen af trappen op til KBJs kontor på 2. etage. Jeg havde meget, meget ondt - men jeg klarede det fandeme godt! René blev ved med at trække mig ned og komme med dårlige undskyldninger til, hvorfor han ikke kunne gå hurtigere, og hvor åndssvagt det var, at jeg gik så hurtigt. Hehe. Han kunne nemlig ikke følge med i mit tempo. Årets skvat må være René. Hæ.

Men det var hyggeligt hos KBJ. Han og René fik snakket pensionsansøgninger og politik, og jeg sad bare ved siden af og drak cola. Haha. Typisk. Men det var rart at være deroppe alligevel! Jeg fik en ny tid 24. januar. Det er i øvrigt Renés søsters fødselsdag.

Jeg har den lækreste frisure i dag. Sjovt, som mit hår er lækkert hver dag. Hvad mon jeg gør ved det? Jeg har ikke engang den samme frisure hver dag. Alligevel har jeg cool hår hver eneste dag. Det er da lækkert. Mine krøller er også pæne i dag. Alt ved mig er pænt i dag, selvom jeg trisser rundt i grå ragsokker, grå joggingbukser og en grå T-shirt. Hehe. Det er lidt som med René. Han er som regel sort fra top til tå.

Hm, men altså, min honey har fri fra arbejde i morgen, og kommer først fredag - stort øv. Jeg havde glædet mig til at snakke med hende i morgen. Men så er der fredag, lørdag kommer Jonna, hun er her ikke hele dagen, og søndag... Hmm... Det ved jeg ikke. Men den 25. tror jeg godt, at jeg kan, jeg ved ikke, om jeg skal hjem hos de gamle og hygge. Eller ind hos min farmor. Jeg ved ikke helt, hvor det dér julearrangement finder sted. Bare omkring jul. Den 25. eller 26. vil jo være gode dage, sådan set.

Jeg har kogt kartofler igen i dag. Pis, mand, det er bare ikke sundt. Men jeg kan ikke risikere æbler i flæng, for jeg får både syreskader og huller i tænderne. Not gonna happen. Jeg er nødt til at passe bare en smule på mine tænder.

Nå, men klokken er  19. Jeg skal ringe til min mor.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar