Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 2. december 2012

Den geniale plan!

Jeg er overdrevet vild med "Heavy Metal Lover". Jeg har hørt den tusind gange i dag, og det er en af dem, man bare aldrig bliver træt af! Jeg synes helt klart og helt uden tvivl at Lady Gaga er den smukkeste af alle de kendte kvinder på nuværende tidspunkt. Ja, hun slår også Angelina Jolie, som jeg ellers er ret glad for. Lady Gaga er perfekt. Uanset hvordan fanden hun ser ud, er det smukt! Og hendes musik er skønt, men især "Heavy Metal Lover" er skøn! JA! FOR FANDEN! Jeg elsker den sang! Jeg lyder fanatisk, ikke? Haha. Det er jeg nok også. Når jeg har udset mig en sang, bliver jeg som oftest ret fanatisk omkring den. Og den her... Wauw. Fucking WAUW!

Når det er sagt (hehe), vil jeg gerne sige dette: Jeg overvejer at lave mine julekort om...  Damn. Jeg sidder og kigger på dem. De er ikke specielt smukke. Jeg har vist forklaret, hvordan de ser ud. Jeg vil ikke sætte et eksempel ind. Men det er jo skrevet på linieret papir. Blå kuglepen, rødt citat øverst, og over det røde citat, har jeg lavet en række med gran. Det er så kedeligt som noget kan være. Godt nok er der ikke to, der er ens, men alligevel. Der burde være mere jul på. Jeg ved bare ikke helt hvordan... Kender I ikke det? Jeg har 8 dage tilbage til at finde ud af det. Der skal de sendes. Så jeg har oven i købet pissetravlt. Det er fordi, hvert brev kun fylder den ene side. Det er alt for lidt i mange tilfælde. Synes jeg. Jeg ville bare gerne holde det inde for den ene side. Som jeg jo så har fortrudt nu. Papiret er fint, sådan lidt blødt linieret papir, det er ikke almindelig skoleblokpapir. Jeg har ikke mere af det. Så jeg skal fandeme finde på noget ordentligt. Jeg har jo masser af kopipapir. Hvad siger René?

Ja. Opvask, tøjvask, oprydning... der er en del på mit skema her til aften. Men hvis jeg får lettet min røv og kommer i gang... Så skal det nok gå! Jeg vil starte med at sortere mit vasketøj, så vil jeg vaske op, rydde op, og så vil jeg gå over at vaske. Genial plan!

Heavy metal lover!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar