Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 26. december 2012

Master Satan Rise! (Eller er det Celine Dion?)

Ih! Jeg elsker bare det lort! Jeg elsker at skrive om mig selv på Fristedet. Alle minderne kommer frem, det var egentlig meningen, at jeg ville tage ALT med, men det er som om min hjerne kun husker gode ting, og at alt det dårlige er glemt. Og det er godt, jo, for det må jo betyde, at jeg er ved at komme over det. Men i den her forbindelse vil det være rart, hvis jeg lige kunne huske nogle af de ting, der fik mig til at starte siden overhovedet, udover Helenes spørgsmål.

Altså, jeg skriver jo ikke direkte på Fristedet, jeg skriver det i et dokument og kopierer det over i et indlæg, og jeg tager det i små bidder. Det kunne være okay fedt, hvis nutiden kan nås inden udgangen af 31. december - og det kan den godt, men det skal den ikke, for der skal ikke så mange indlæg ind på én gang.

Det kommer bare til at gå den vej, det nu gør - og hvis det primært er gode ting, jeg husker, ja, så er det jo så det, der kommer til at stå der. For det er mine minder - ikke nødvendigvis hårde facts. Jeg skriver det ned, som jeg husker det.

I øvrigt, for lige at tale om noget andet, så skal jeg på fredag, hjem til min farmor og hygge. det bliver helt sikkert rart, og jeg glæder mig til at se deres reaktion på min kalender, som jeg har lavet i  mit ansigts sved - jeg tror, at de her to, jeg har lavet, er de sidste to ud af 9 eller sådan noget. Jeg tog en beslutning om at jeg ikke ville lave flere, så de er ikke helt perfekte. Og min farmor har købt et gavekort til Matas på 200 kroner til mig. Det er sødt af hende. Dem vil jeg enten bruge på makeup eller på skintonic - nu må jeg lige se, hvor slem økonomien er i januar.

René sover lige nu, halv ni om aftenen, men okay; hvis han er træt, er det vel OK. Jeg skal vække ham om en time, senest. Jeg vækker ham klokken 21, for der er det pilletid. Det er jo det med de skodpiller, at de skal tages med 12 timers mellemrum. Det skal Renés også. Ej, Metadon skal han tage klokken 9, 15 og 21. Jeg tager 9 og 21, men jeg er jo så heller ikke på Metadon. Jeg har i dag taget en Ibuprofen og 2 Pinex. Hold kæft hvor åndssvagt. Men de hjalp, så jeg klarer det nok. ved faktisk ikke, om Pinex (Panodil) har gigt medicin i sig overhovedet - det har Ipren jo, f.eks. Men hvad med Panodil? For René tog 2 i går, og han må jo ikke indtage gigtpræparater. Men okay; han tager aldrig hovedpinepiller, og han har ikke reageret på dem. Så det går vel nok. Hvorfor mon jeg ikke har sat mig ind i det? Det burde jeg gøre.

Pyha. Jeg troede at vores nabo, lad os kalde ham Farzin, var faldet på trapperne og ikke kunne komme op, for det lød som et tungt bump. Men det må have været døren dernede ved opgangen, der smækkede, for Farzin lå ikke dernede. Jeg kan ikke samle ham op, men jeg kunne jo f.eks. ringe efter en ambulance, hvis han havde brug for en. Men det havde han jo så ikke.

Men nu er det jo så sidste juledag, og vi slipper for at skulle tænke på jul et år frem. Det er sgu meget rart, for det er alt for stressende. Jeg elsker tanken om, at nu er det væk. Ikke mere ræs om julegaver. Ja, okay; januarudsalg. Den havde jeg ikke lige set komme... Men okay, det må jeg så tage med. What the hell. Det går sgu nok - det har det gjort alle de andre år! Hehe.

"Rise Master Satan" - nårh nej. Det er Hamids "catchphrase", når han ikke er på folkemusik, techno, baby/børnemusik, pop, dansktop osv - så snart det er noget med "metal", så er det "Rise Master Satan". Men lige nu har Celine Dion vist vundet. Så ved jeg ikke, hvad catchphrasen er...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar