Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 14. december 2012

Darkmatter

"Baker man... is baking bread..."

- Jah, mand, totalt syret sang! Tjek den ud, hvis I en dag bare sidder og surfer. "Baker man" med Laid Back. Haha. Det er en mærkelig sang! Totalt stiv græker, der har skrevet den tekst. Jeg elsker sangen, jeg lytter til et Shaun Baker remix, jeg kan slet ikke holde op med at lytte til den, for pokker, den er fantastisk! Jeg kan bedre forstå, hvorfor mine forældre var så vilde med den, når de sad og røg og drak sammen med vennerne på terrassen de sene solskinsdage i sommerferien! Bare det var mig! Hehe... Mine forældre hørte sgu meget cool musik dengang, som jeg først synes er cool nu :) Sådan er det vel altid.

"Jeg vil ikke være med til at give Mark det lort!" (Mark er min bror)
Min far svarede bare "Bare vent. Om et år hører du det selv"

- Og året efter var jeg die hard Guns N' Roses fan. Han havde ret.

Det er sjovt, egentlig, jeg har tænkt over det mange gange, hvad angår musik, men det var først da Mick Øgendahl (kongen af stand up i Danmark) påpegede det, at jeg sådan rigtig tænkte over det. Jeg kan sgu ikke huske hvilket show det var. Jeg tror at det var "Micktrix" - men jeg er ikke sikker. "Mick, du kan ikke drikke en hel flaske vodka selv"... Hehe. 

Men min far og jeg har faktisk en nogenlunde (nogenlunde, langt fra ens) musiksmag, og vi deler meget musik - sender hinanden links via nettet, så vi kan høre sange, vi ikke havde tænkt på at høre, ellers. F.eks. har Marilyn Manson lavet en coverversion af "Working Class Hero", oprindelig af John Lennon, og jeg er så begejstret for den sang, at jeg syntes at min far skulle lytte til den. Så jeg sendte ham et link, og til stor overraskelse for mig, kunne han faktisk lide den. Han er sgu cool nok, den gamle :)

Jeg er ved at lægge sidste hånd på julekortene. Blækket skal lige tørre, så skal de pakkes, og de bliver sendt i morgen eller på mandag. Muligvis tirsdag, men ikke senere. Sidste dag er den 21., men jeg gider ikke det dér med, at postvæsenet svigter, og julekortet først når frem efter jul. Derfor vil jeg havde det sendt senest den 18. december. Og det er på tirsdag. Jeg synes selv, at de er flotte, der er bare en lidt farve-misforståelse på forsiden - men jeg laver ikke 20 julekort om igen. That's it. 3 gange må være nok :)

Men det må jeg se på i morgen! I dag ligger de indtil videre bare og tørrer på spisebordet.


På blog.dk var der en - kvinde, tror jeg - der kaldte sig "Darkmatter", og jeg syntes at det var pudsigt, for jeg havde hørt det før. Og nu kan jeg huske, hvor jeg har hørt det! "Futurama! - Det er en tegnefilmsserie, som "The Simpsons", lavet af Matt Groening, faktisk, den er ikke så populær, men den er sgu cool. Jeg har set hele serien et par gange, men jeg skulle se 2 udvalgte afsnit i dag - og i det ene var der darkmatter. Det er mærkeligt, at jeg ikke tænkte over det. Men okay, hvis man skulle tænke over alt, kunne det godt tage ganske lang tid... 

Jonna kommer i morgen, og jeg har faktisk glædet mig til at hun skal komme. Det bliver rigtig hyggeligt. Jeg ser frem til det, men føler stadig, at jeg burde have læst lidt. Det har jeg så ikke gjort, for jeg har været optaget af julekort, men nu er tiden udløbet (næsten), og jeg kan ikke længere nå det. Jeg kan godt lige læse det igennem og skrive lidt noter ned, men jeg kommer ikke videre i Bibelen inden i morgen. Der er jo bare den lille bog, "Hvad Bibelen virkelig lærer", hvori jeg har lovet at læse kapitel 1. Det tager ikke så lang tid. Men jeg ville egentlig også gerne i bad... Hmm... Hvad skal jeg gøre først? I bad? Læse? Julekortene? Jeg tror, at det første, der skal ordnes, er badet. Jeg synes mit hår er lidt fedtet allerede, og jeg hader at have fedtet hår - især når vi får gæster.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar