Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 7. december 2012

You're never alone!

Jeg formåede at stå op igen i dag. Det havde jeg faktisk ikke regnet med. Jeg troede, at jeg ville ligge og flæbe af smerter, som jeg gjorde i går. Jeg har meget ondt lige nu, men det kan godt være "morgenstivhed" - I kender det godt, jer med slidgigt, ikke? Lige når man vågner skal man lige "i gang" i et par minutter, før man kan bevæge sig normalt.

Jeg har lidt planer i dag. Jeg skal have ordnet køkkenet og lagt tøjet på plads - jeg fik lagt det sammen i går. Yay! Men jeg er simpelthen så træt. Hamid har gang i en pige, så ham hører jeg ikke fra foreløbigt. Det er vel også OK, altså, han skal da chille med tøserne. Jeg synes bare, at det er et sært... de har. "Vi er ikke kærester, kun venner, men vi har aftalt, at jeg skal massere hende på ryggen, men vi er kun venner, ikke kærester". Det virker som om, at - igennem mig - prøver at over bevise sig selv om, at han ikke vil have noget kørende med hende. Han er så liderlig, at han dårligt kan holde den i bukserne, og hun er vist også ret meget med på den, læser jeg mellem linjerne på det, Hamid skriver. Hehe. Han har spurgt mig, jeg har sagt at det er OK, så længe han ikke involverer sig for meget, for der er et barn indblandet, og jeg foreslået ham, at han bliver væk, når ungen er der. Han er vist enig i min holdning. Han er mest interesseret i sex, han skal jo bare være ærlig fra starten. De sms'ede frem og tilbage i 3-4 timer her forleden, og dagen efter skrev hun "God morgen" til ham. Klokken 6 om morgenen. De har sms'et i 3-4 timer, det er første gang, de snakker sammen, og så går han i seng og vågner ved en "god morgen" besked klokken 6? De har "fundet hinanden" på nettet, og det er skønt, at de kan finde hinanden dér, hvis hun har lige så svært ved at komme ud, som Hamid har.

Uh, og så er det fredag! Det er i dag Hamid skal have klippet "en punker hår". Så vidt jeg har forstået på ham, vil han have en form for hanekam, bare ikke sådan en stor, strittende en. Hamid har meget, meget tykt, krøllet hår. Men jeg er ikke helt sikker på, hvad det er for en frisure, for "den look" skulle være meget populært for tiden. Og som han siger: "jeg skal sammen med min far til frisøren i bazarn imorgen efter arbejde. den nye looks skal jeg nok sende en billedde af mig selv til dig rikke. det er mege tmoderne lige for tiden. det er kommet på mode. men je gsyntes det er lidt af en punker hår. så det passer til min heavy sweathers og ecco støvler. så kommer jeg til at ligne en vaske ægte satanist."  Fair nok. Jeg glæder mig til at se hans nye frisure. 



- Så er det sagt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar