Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 22. december 2012

Ønsketænkning fører aldrig noget godt med sig

Jeg er vildt engageret i at skrive om mig selv. Jeg må være et dybt spændende menneske! Haha... Jeg har skrevet 9 sider allerede, og 2 af dem har jeg smidt op på Rikkes Fristed. Jeg lægger jo ikke dem alle sammen op én gang.

Jeg er simpelthen så glad for, at jeg har hørt fra Helene, stadigvæk. Jeg har svaret på de ting, hun skriver at hun har tænkt på, men det var ikke meningen, at jeg ville svare hende. Det var bare nogle spørgsmål, som jeg synes er interessante.

Jeg har besluttet mig for, at alt det her julerøvspis gider jeg ikke længere, og næste år holder jeg ikke jul. Ingen julekort, ingen julefrokoster, ingen juleaftener, ingen gaver - bare mig. Mig alene. René kan gøre, som han vil. Jeg vil bare gerne være alene. Jeg gider simpelthen ikke alt det her juleræs, og med gaver, hvem skal hvad og hvorfor og rend mig hvor solen ikke skinner! Jeg gider det ikke. Slut. Prut. Finale. Det magiske ved julen er alligevel overstået. Det gør det ganske hurtigt, når man bliver voksen, synes jeg. Eller i hvert fald da jeg gjorde. Det er jo skideligegyldigt med jul. Hvad er jul? En  hyggeaften som alle andre, bare fyldt med penge, gavepapir og klisterbånd. Psh. Det er altså ikke noget, jeg kan magte længere. Julen er kedelig, og det vil den blive ved med at være fremover. Der er intet spændende over den. Hvorfor gider jeg overhovedet at holde jul i år? Jeg stryger den næste år, hvis den er lige så gal, som den er i år.

Jeg burde gå i seng nu, for Jonna kommer i morgen. Det bliver helt sikkert hyggeligt! Jeg glæder mig. Jeg har haft så travlt, at jeg slet ikke har haft tid til at læse, og hun må være så skuffet over mig. Det er der ikke noget at gøre ved, jeg læser det jo ikke for hendes skyld.

Jeg trænger forfærdeligt til noget søvn, men altså, jeg har ikke lyst til at sove nu, selvom jeg alligevel har... Giver det mening? Narh... Men det gør det for mig. Jeg skal over på vaskeriet i morgen nat og have vasket tøj til søndag og mandag. Jeg gider ikke at have joggingbukser på juleaften. Selvom det kunne være rart! Men søndag morgen skal vi jo ind hos min bror, og der kan jeg godt være pænt klædt på. Det er anden gang jeg skal  se dem inden for 2 år, så kan man sgu godt lige se bare lidt pæn ud. Eller er det mig, der er gået helt galt i byen?

Jeg har ondt i hovedet. Pis. Jeg er træt af det pis. Hvorfor kan jeg ikke have en dag uden hovedpine? Det ville bare være totalt awesome. Men ønsketænkning har vist aldrig gjort nogen noget godt... Man bliver altid skuffet. Men jeg håber alligevel, at det en dag sker. Ikke skyggen af hovedpine. Wauw...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar