Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 18. december 2012

Shampions uddør

Først vil jeg gerne erklære, at årets "sending" af æblesorten "Shampion" nu er ved at uddø, og de fleste æbler i poserne er ved at uddø. 

Derefter vil jeg gerne erklære, at jeg husker, at æblesorten "Ingrid Marie" er ganske lækker, og at jeg nu har brugt 18 kroner på 1,5 kg. René kan ikke lide at spise slik foran mig, men jeg har brugt flere timer på at forklare ham, at jeg er stoppet med slik. At jeg spiser frugt eller ingenting. Han er ved at få det ind i hovedet, og heldigvis har han da sat sit forbrug lidt ned. Det her er jo over flere dage, det er ikke kun siden i går, da jeg målte mig. De har taget mi 3-4 dage, men nu er han der. Nu skal han bare smide det helt. Det skal nok gå. Han skal bare trappes ud af det.

Men René har sendt mine julekort i dag. Det er cool. Så bliver de sgu sendt. Nu kan jeg ikke lave dem om. Nu er de sendt. What's done is done. Simple as. Derfor er jeg nu spændt på tilbagemeldinger. Tja. Faktisk kun på KBJs og Lisbeths (sekretæren) reaktion. Jeg skal derop i morgen, og René har afleveret dem i dag. Awesome. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme derop i morgen! Det bliver virkelig cool! Og jeg har glemt at svare Jonna på hendes sms... :S Det må jeg straks få gjort - hun sendte den i lørdags. Piiinligt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar