Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 5. december 2012

Når mågen giver gaver

Jeg må indrømme... Mine bryster er ikke ømme længere. Og de er heller ikke hævede. Grunden til, at jeg ikke kan se ud over dem, er fordi min mave er blevet en anelse tyndere. Det er sådan irriterende, for jeg er sådan lidt... Jeg ville gerne have lidt mindre bryster, men først, når jeg - hvis jeg - får tabt mig. 

Min læge er et fjols. Seriøst. Nu er det så René, der hænger med røven i vandskorpen (han har samme læge), men han er blevet senil, ham lægen. Jeg har haft ham i 24 år, nu, og han er bare blevet dårligere og dårligere. Men det er klart. Han er sidst i 50'erne. Det er hans praksis, selvom der arbejder 3 andre læger dernede, men han tager for mange patienter på sig, og om det er stress eller demens, ved jeg jo så ikke. Men han er blevet en seriøst dårlig læge. Jeg har luftet for René, at vi vælger en anden læge, og for første gang er han egentlig med på ideen. Vi skal bare lige have afsluttet alt det, der er sat i gang nu, ang. førtidspension. Jeg er meget, meget skuffet over lægen, men jeg vidste, at det ville ende sådan. For hvis man ringer til ham 3 morgener i træk om en sygdom eller en anden problemstilling, for man 3 forskellige svar. Han er blevet så elendig. 

Min pakke fra MovieZoo er ikke kommet i dag, så jeg håber at den kommer i morgen. Det er den dvd-boks med "Vinden i piletræerne", som jeg har bestilt til Iben. Jeg skal ned hos min mor og far om en uge, så jeg kunne godt tænke mig, at gaverne var i orden dér. Så jeg kan tage dem med derned. Så kan de nemlig bare tage dem med til juleaften. Det er jo fint nok. 

Jeg har lige fået at vide, at jeg skal ønske mig ting, som svigerforældrenes hund kan give mig i julegave. Suk. Derfor har jeg siddet og udarbejdet en liste. Det irriterer mig, for os voksne er ikke på gave. Jeg burde finde på noget til dem - fra Mikie eller et eller andet latterligt, så de kan se, hvor tåbeligt, det er. "Vores måge har købt denne gave til jer" - psh. Jeg ved virkelig bare ikke, hvad det skal være... Men jeg kan jo tænke over det lidt endnu. Jeg kan finde på noget nede i Imerco eller i Kop & Kande. Jeg er sikker på, at de har noget, der kan bruges.

Og mågen bliver sikkert glad for at kunne give en dejlig gave til sin ejeres svigerforældre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar