Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 14. december 2013

Ananas - det er sgu lækkert! Jeg laver en Homer lige nu

I bought myself a ...


pineapple!

Oh hell yeah!

Jeg elsker ananas. Altså, frisk ananas. Jeg skal ud og skrælle den om lidt. Det er det eneste, som er en bummer ved ananas. At de skal skrælles. ØV. Bare der kom en og gjorde de for mig. Haha. Nobody does. Men jeg klarer det nok ;)

Jeg har faktisk, derudover, tænkt en del over ting. Jonnas far er død, og selvom alle vidste at det bar den vej, er det alligevel et tab for Jonna og hendes familie. Det kunne jeg da i hvert fald forestille mig.

Jeg stod sgu op klokken 7:15 i dag. Jeg ved ikke, hvorfor jeg vågnede så tidligt...? Jeg gik i seng tæt på 1. Men første gang, jeg vågnede, nægtede jeg at stå op. Der var klokken kun tyve i seks. Det var lige en tand for tidligt til mig, når jeg gik i seng omkring klokken 1.

René skal til fødselsdag i morgen, og han har virkelig noget uheldigt hår. Jeg mener... VIRKELIG uheldigt hår. Det sidder og stritter ud til alle sider, fordi det er blevet for langt - og han har krøller... Åh nej, dog... :S Jeg vil foreslå ham at han får ned i Kiwi eller Fakta og køber noget voks eller noget gelé og lige får samlet lokkerne. Jeg vil gerne hjælpe ham med det, men jeg tror at voks er bedst til at sætte håret - det skulle bare helst have en mat finish. Det kunne være superrart, hvis han kunne smutte forbi en frisør, sådan lige hurtigt, og spørge. Men han har ikke tid. De lukker om 20 minutter. Men nu har jeg spurgt ham, hvad han selv synes, og han er tilsyneladende ligeglad, for han tager bare der op som han "ser ud". Vi har en hel flaske med skum - men det har altså kællingeduft, og jeg tror ikke, at det går godt til ham, og slet ikke sammen med AXE. Såøh... He's on hos own :) - jeg skal ikke med, på grund af min ankel. Der er lang vej fra Køge til Roskilde, når man har ondt i anklen.Der, hvor fødselsdagsmanden bor, tager det næsten 1½ at komme til, herfra, så der er bare lang vej. Det kan jeg slet ikke klare.

Jeg tror, at det er på tide at min ananas stifter bekendtskab med min kokkekniv ;) 

Hav en god dag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar