Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 6. december 2013

Komplet ligegyldige ting, som jo skal med for kedsomhedens skyld

Wauw. Neurologisk ambulatorium i dag, og jeg har kramper. How about that. Jeg bliver hentet om 55 minutter. Det er sgu da en skandale, hvis jeg ikke kan komme afsted. Jeg har ventet et halvt år på den tid. Jeg skal fandeme på neurologisk ambulatorium i dag!

Uh.. Jeg har tabt 3 cm om taljen ved at sidde på min flade røv og glo, spise og drikke. Det er sgu da mærkeligt. Men cool :)

***

Jeg har brugt dagen på ligegyldige ting, og jeg er ked af at skulle afslutte dette indlæg allerede nu, hvor klokken kun er kvart over 22, men jeg magter ikke mere "dag" lige nu, jeg er træt, har ondt, og er totalt energiforladt - af uvisse årsager.

Men jeg har fået bagt kagen til Katja. Og aftalt at de tager kinamad herned i morgen, så de kommer omkring spisetid.  Cool. Så har jeg tid til at snuppe mig en lille eftermiddagslur, hvis det skulle blive nødvendigt.

- Lige nu er det dog på tide med en gang Delepsine, Frisium, Kaleorid, Seroquel Prolong og Zonegran. Jeg er i øvrigt steget til 500mg Zonegran fra i dag, men jeg orker ikke at fikse det nu - det bliver nok først på mandag. Jeg har det bedst med "fra mandag". Jeg ved ikke hvorfor.

Flydende plaster er i øvrigt noget lort :/

Sov godt, alle jer non-festende mennesker, som bare er trætte og trænger til hvile - I er ikke alene :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar